Site icon Студреспубліка

Кохання — понад усе!

Студреспубліка любить вас щоденно і хоч День святого Валентина минув, пам’ять гаряча — і ми пригадуємо, як акція республіканців «Стіна кохання» підняла настрій українцям, внесла частинку добра і щастя та показала, що любов вічна і здатна здолати всі проблеми.

Ще з 1998р. така очікувана акція «Стіна кохання» є незмінним подарунком від республіканців. Під час неї люди пишуть на символічній «стіні» те, що хочуть побажати коханим/рідним/друзям/Україні/світу, й отримують  стильну республіканську «валентинку». Детальніше, як святкували у Житомирі, Києві та Київщині, Тернополі, Харкові й Чернігові – далі.

У найромантичніший день року 2 провідних університети Житомирщини взяли участь у «Стіні кохання». Учасники/ці мали можливість отримати унікальну «валентинку» від організаторів і залишити свій коментар-побажання на символічній «стіні». Творчі студенти писали авторські вірші, поезії і просто теплі слова:

«Кохай, бо час тебе не жде!
Він забирає твої дні і ночі.

Кохай, допоки тіло спрагле й молоде,
Бо в старості кохають тільки очі».

Дякуємо студентам Житомирського державного технічного університету та Житомирського державного університету ім. І.Франка за активність. До акції долучилися і викладачі/ки, проректори, працівники/ці адміністрації й окремих структурних підрозділів.

 

 

 

 

 

 

 

 

14 лютого 2019р. у кращих вишах Києва пройшли «Стіни кохання», які несли світло та любов студентам і молоді столиці. Промені любові сяяли у Київському політехнічному інституті, Національний університет біоресурсів і природокористування України та Київського університеті ім. Бориса Грінченка. Студент(к)и з захопленням надсилали свої побажання коханим, близьким і рідним, університету, Києву й Україні, багато було побажань миру і тепла.  

 

 

 

 

 

 

 

У Київській області акція пройшла в Білій Церкві. Незабутнє студентське життя! У Білоцерківському гуманітарно-педагогічному коледжі було влаштовано для своїх студентів/ок оригінальне привітання до Дня закоханих. Кожен/а охочий/а записували свої привітання, звісно ж, на «Стіну кохання», а в подаруночок отримали красиві «валентинки»!

 

Тернополяни по-особливому цього року відзначили свято закоханих. Спочатку республіканці привітали працівників/ць Тернопільської міськради, побажали їм, незважаючи на всі проблеми сьогодення, вірити й працювати для достойного майбутнього України і рідного краю. А далі «двіж» продовжився у нічному клубі «Пульс», де молодь могла танцювати, веселитися і вітати один одного з чудовим святом республіканськими «валентинками».

 

 

Справжня інтернаціональна «Стіна кохання» відбулась у Харкові. Просто біля метро, на найдрайвовішій площі міста, там, де завжди надихає на перемогу крилата Ніка, стінка на «стіну» відбувся батл республіканців і німецьких фанів футболу, проте вирішили все полюбовно — усім подарували концептуальну республіканську «валентинку», а наші нові німецькі друзі залишили найрізноманітніші побажання для всього регіону. Сотні харків’ян залюбки залишали свої побажання для найдорожчих людей та усіх земляків/чок.

 

У Чернігові активним був Чернігівський національний технологічний університет, долучившись до всеукраїнської акції «Стіна кохання». Студент(к)и, викладачі/ки й адміністрація університету з задоволенням брали участь в акції: писали привітання, побажання й навіть свої мрії. Всі були приємно вражені крутими «валентинками» в подарунок. Свято прийшло весело та яскраво!

 

 

 

 

 

«Стіна кохання» — це особлива акція, адже в час, коли не вистачає молодої люблячої енергії всьому світу, коли посмішка стає рідкістю — саме молодь запалює серця, зароджує іскорки щастя та дарує любов усій планеті.

One Ukraine – One Love