Site icon Студреспубліка

2020. Кіровоградська молодь на зв’язку

Ми вижили! Ми вмієм! Ми зробим! З такими лозунгами 15-16 серпня 2020р. пройде Кіровоградський регіональний етап наймаштабнішої події кожного літа XXII Студреспубліки-2020. Тема: «Надзусилля для прогресу та справедливості Кіровоградщини». Запрошуємо долучатися!

Зустріч студентів відбудеться, як завжди, на найкрутішому майданчику дозвілля Кропивницького — на прибережній базі відпочинку «Динамо» (с. Обознівка). Як завжди, для студреспубліканців — найкращий пляж нашого міста з дотриманням усіх вимог карантину*. Що потрібно, аби стати учасником/цею Кіровоградської Студреспубліки-2020 — в анонсі.

Кіровоградська регіоналка передбачає проведення оргдіяльнісної гри на тему: «Надзусилля для прогресу та справедливості Кіровоградщини». А також насичену мульти-фестивальну частину багато суб-фестів і різноманітних активностей. Для студентів/ок та гостей цього року будуть представлені: конкурс краси особистості «Перша Леді», «Містер Студреспубліки», «Студентська Мафія», «Квест-фест», Фестиваль аматорського відео, спортивні ігри, звісно, буде змагання на краще оформлення студмістечка і багато іншого.

Геть офіціоз, геть цензуру! Нас втомив карантин, мозок хоче працювати! Молоді, амбітні, небайдужі хлопці та дівчата вже «намотають на вуса» нові знання і хочуть підстрибнути вижче голови. Головне, не забудьте пройти просту онлайн-реєстрацію:

Цього року буде гаряче! Ми вміємо відпочивати, хочемо творити та витворити!

А вже 22-25 серпня  фінал XXII Студреспубліки-2020 у Скадовську чекає на кращих із найкращих. Ми там будемо! До зустрічі!

Детальна інформація – у регіонального координатора Студреспубліки-2020 Романа Череватенка, 050 745 50 40.

Партнери: Спілка вірмен України, величезна подяка Тіграну Хачатряну та Шагену Гезумяну.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів