Site icon Студреспубліка

Змінимо завтрашній день!

Нова влада, нова рада, закордонні «друзі»… звідки ж чекати тієї модернізаційної сили, хто зможе нарешті змінити порядок денний і відродити Харківщину, хто ж може стати справжнім суб’єктом модернізації Харківщини? 20 серпня 2019р., об 11.00 у відновленому парку ім. Шевченка молодь Харківщини на обласному етапі Студреспубліки дискутуватиме на тему: «Суб’єкт  модернізації Харківщини – відповідальність Покоління». Долучайтеся!

Змістовна, з надзвичайно важливою темою, ОДГ, яка сприятиме розвитку регіону і відповідальним завданням – обрати Студвладу, яка працюватиме для розвитку регіону – саме такою буде Харківська Студреспубліка цього року. Всі деталі – нижче.

Дуже часто зовнішня картинка не відповідає дійсності. У той час поки ми бачимо зовнішньо красиве місто, з квітучими парками та новітніми фонтанами, з купою «молодіжних» заходів і двіжух, з нібито корисними проектами та будуваннями, молодь валить за кордон, люди місяцями не можуть влаштуватися на роботу, грабуються та руйнуються заводи й фабрики, а свободи та права простих людей взагалі практично ніхто не відстоює. Волю сказати «Стоп!» безчинствам влади й чиновництва, взяти курс на прогрес і свободу візьмуть на себе харківські республіканці.

 

 

 

 

 

Протягом дня молодь розглядатиме питання, про те, хто може стати джерелом змін у рідному регіоні. А щоб лобіювати інтереси рідної Харківщини і боротися за свободи та справедливість в області, республіканці оберуть Студентського/у мера/ку та депутатів/ок Студентського магістрату, які вже 23-26 серпня представлятимуть Харківщину на фіналі Студреспубліки-2019, що пройде на березі моря, у Лазурному.

Тож запрошуємо всіх небайдужих долучатися! Прохання пройти онлайн-реєстрацію:

Деталі – у лідерки Харківської Студреспубліки Марії Корабельнікової: 099 922 32 00, mariakorabelnikova790@gmail.com