Site icon Студреспубліка

Інтелектуальні ігри – легендарні ігри Студреспубліки

16Протягом багатьох років Інтелектуальні ігри радують студреспубліканську сім’ю, цей рік не став виключенням. Під час фіналу Студреспубліки-2017 (тема: «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації України») команди з усіх частин України показали вміння думати та відповідати на складні запитання під час улюбленого суб-фесту.

Хто переміг цього року в Інтелектуальних іграх («Що? Де? Коли» й «Аліас») Студреспубліки-2017, фінал якої відбувся під Очаковом, на самому узбережжі Чорного моря, з 24 по 27 серпня 2017р. – читайте в постматеріалі.

У «Що? Де? Коли» брали участь 10 команд із 9 регіонів України. Турнір був запальним і супроводжувався трансляцією питань на екрані. Атмосфера царювала добра та невимушена. На лідерські позиції пробилися 3 команди: «Чебурулху», «Димка-1» і «Днепр». Із різницею всього в 3 бали виграла команда з Дніпра «Димка-1».

 

 

 

 

 

 

У другий день гралися в «Аліас». 12 команд, які змагалися, залишилися задоволеними та показали добрий результат. Фінал цієї гри проводився між командами «Девушка Мотри» і командою «Муж, жена и кум», обидві представляли Дніпропетровську область. Звання переможців отримала команда «Муж, жена и кум».

Закликаємо всіх українців й українок наполегливо готуватися, аби вже на ювілейній XX Студреспубліці-2018 показати справжній клас і здобути кубок переможця !