Site icon Студреспубліка

Інтелектуальні ігри «прокачують» універсальність республіканців

Одним із найцікавіших суб-фестивалів на фіналах Студреспубліки завжди були Інтелектуальні ігри! Під час фіналу XXI Міжнародної програми «Студентська республіка» змагалися у «Що? Де? Коли?» і «Свою гру», а також нову гру «Бункер», головною ціллю якої є порятунок планети.

З 23 по 26 серпня 2019р. на самому узбережжі Чорного моря у Лазурному зібралися найінтелектуальніші, найкреативніші та найдрайвовіші молоді лідер(к)и зі всієї України, щоб спільно шукати відповідь на проблемну задачу Великої Гри – «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління» і змагатися у 20 суб-фестах. Читайте про хід і підсумки Інтелектуальних ігор.

Дуже класно й контрастно виглядають обличчя учасників/ць Студреспубліки, які не встигли віддихатись від «Квест-фесту» чи струсити пісок на ногах після «Денної туси», а вже повинні сидіти за ігровими столами й мати спокійний розум, щоб стати кращими в Інтелектуальних іграх.

І думати надзвичайно важко, коли розумієш, що паралельно проводиться оргдіяльнісна гра і твоя група захищає позицію щодо того, яким же саме повинен бути суб’єкт модернізації, а десь в кулуарах наметового містечка проводяться справжні політичні консультації щодо формування коаліції на виборах. Але універсальність, здатність до рефлексії і кмітливість – це все риси республіканців, які дозволяють бути всюди і в режимі non stop.

Цікавий тандем в організації Інтелектуальних ігор вийшов у Дмитра Томенка і Максима Караулова. Максим готував методичну частину ігор, підбирав питання, а Дмитро був ведучим усіх 3-х змагальних конкурсів.

Під час «Що? Де? Коли?» грали в 30 запитань, по 1 хв на роздуми. Цікаво вийшло грати з експерт(к)ами й гостями, адже відчувається подвійна відповідальність і неабияке бажання здобути перемогу, коли проти тебе грають справжні інтелектуал(к)и по життю. Першість виборола тут полтавська команда «Аграрвард».

У «Своїй грі» кращим гравцем визнано Андрія Пінчука, а перемогла знову команда «Аграрвард».

Кращим же гравцем у «Бункері» став полтавець Владислав Призов. Гра «Бункер» пройшла яскраво та неочікувано, адже 12 персонажів/ок із різними унікальними характеристиками боролися за виживання. Запеклі суперечки, аргументовані доводи й іноді сумнівні промови допомогли розставити всі крапки над і.

До зустрічі на фіналі XXII Міжнародної програми «Студентська республіка» у 2020р.!

Аналітика гри-2019