Site icon Студреспубліка

Хто ж переміг: мафія чи мирні жителі?

22-25 серпня 2015р. на узбережжі Азовського моря фінал XVII «Студентської республіки» відбувся! Найкраща молодь, студентство, гості, експерти з’їхалися разом, щоб попрацювати над темою «Програма модернізації України», зустрітися з друзями і разом розправитися з «Мафією».

«Студентська Мафія» — поєднання відпочинку й інтелектуальної роботи. Гра, де всі учасники можуть відчути себе важливими жителями придуманого міста та відігратися відповідно своєї ролі. Хто ж яку роль отримав, і хто став переможцем цього року — у нашому матеріалі.

«Студентська Мафія» з певного часу перестала бути лише «студентською». Зараз у «Мафію» на Студреспубліці грають, окрім талановитих студентів, усі небайдужі мафіозі з усіх регіонів країни. Причинами є амбіції та бажання вибороти перше місце, отримати задоволення від інтелектуально-психологічної гри.

Протягом 3-х днів визначали найкращих гравців: півфінальні відбіркові ігри та фінальна гра розставили всі крапки над «і». Отже, маємо трьох найкращих – переможців суб-фестивалю «Студентська Мафія»:

I місце – Віталій Паламарчук, нік Vito, м. Вінниця.
II місце – Ігор Сторожук, нік «Атеїст», м. Рівне.
III місце – Антон Косарєв, нік Jack, м. Вінниця.

 

 

 

 

 

 

Досвідчені чоловіки, щоб із першого ж дня заручатися довірою більшості гравців-жителів вигаданого міста та вести свій регіон до перемоги, не перший рік грають у «Мафію». І не перший рік посідають призові місця.

Дуже приємно, що вінничани цього року зібрали велику делегацію та приїхали перемагати. І серед інших призів до Вінниці цього року поїхав і Кубок переможця інтелектуально-психологічної гри «Студентська Мафія»!

Вітаємо переможців, справжніх чоловіків і чекаємо зустрічі на наступних Республіках!

Аналітика гри-2015