Site icon Студреспубліка

Портрети складних понять

Як відобразити стихiю творчого пориву? А свободу як? А перемогу? Надзусилля? А як це зробити, щоби воно ще й вiдгукувалося у душах? Ми намагалися дати відповідь на ці запитання під час, здається, наймасовiшого суб-фестивалю фіналу ХХІІ Студреспублiки«Глоубел флешмобу».

Про стихiйну творчiсть, винахідливість, кмітливість, креативність і, звісно ж, солідарності, які були продемонстровані учасниками/цями «Глоубел флешмобу», який відбувся, 22-25 серпня 2020р., на самому березі Чорного моря, на фіналі Студреспубліки-2020* на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості» — читайте далі.

У світі iснують рiзнi форми залучення та переконання, а в країнi під назвою Студреспублiка одна з найоригінальніших — то флешмоб.

Уявiть собi, шо ви сидите за столиками, смакуючи вечерю, й раптом до вас звертаються вустами великих поетiв/ок, вiдусiль лунають твори, якi надихають до боротьби… Або на березi моря раптом вимальовуються химернi фiгури, що iлюструють буденнiсть… На кожному кроцi Студреспубліки учасники/ці творчо, яскраво й масово зображували альтернативнi портрети складних понять!

Перемогу ж у суб-фестивалi «Глоубел флешмоб» здобула Полтавська делегація. Ми впевненi, що наступного року Студреспубліка і наш суб-фест стануть ще яскравiшими, тож гайда фантазувати просто зараз!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2020