Site icon Студреспубліка

Модно бути відповідальними

Мода — це не забаганки для багатих, це не лише для т.зв. вершків суспільства, але її можуть творити всі й із будь-чого. Світ змінюється шаленими темпами, модні тенденції цьому підтвердження. Й у тебе є прекрасна нагода бути автором/кою цих модних ідей, як мінімум на фіналі Студреспубліки-2019, узявши участь у суб-фестивалі «Екстер-фест». Прояви свою творчість на повну!

«Екстер-фест» — суб-фестиваль імені відомої на весь світ української дизайнерки Олександри Екстер, платформа для створення нового прогресивного дизайну та моди. Робити Україну й світ найкреативнішими будемо з 23 по 26 серпня 2019р. у Лазурному, під час фіналу ХХI Студреспубліки, тема якого — «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління».

«Екстер-фест» має 2 складові: дизайн одягу та дизайн території Студреспубліки. Для дизайну одягу потрібно намалювати ескіз образу — і вуаля! Для втілення можна використовувати будь-які тканини, підручні засоби тощо. Головне, щоб лук був стильним і модерновим. Що ж до дизайну території, то для творчості відкриті і сцена з наметовим містечком, і їдальня, і «Піратка», і навіть факультативний майданчик. Для реалізації своїх ідей потрібно просто узгодити ескізи.

 

 

 

 

 

Тема для фантазій: «Модно бути відповідальними».

Запасайся оригінальними та яскравими речами, майструй, твори, фантазуй на фіналі ХХI Студреспубліки, який пройде з 23 до 26 серпня 2019р. на самому узбережжі Чорного моря, тема: «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління». Реєструйся сам/а й обов’язково клич своїх друзів/подруг:

За детальною інформацією звертайся до куратору мульти-фестивальної частини Олега Слизька, 097 929 81 33, olehslyzko@ukr.net

Як проходив «Екстер-фест» на фіналі Студреспубліки-2018