Site icon Студреспубліка

Зробимо світ добрішим!

«Лише добро одне безсмертне, зло подовгу не живе!», — Шота Руставелі. Як зміниться світ навколо, якщо ми станемо уважнішими до людей поруч? Як стати натхненниками/цями творення добра, агент(к)ами добрих змін, рушіями/йками морального прогресу? Запрошуємо взяти участь у суб-фестивалі «Добрі люде», щоб під час фіналу Студреспубліки-2019 знайти відповіді на ці запитання разом!

Лід у серці тане, коли його торкається доброта. Світлі моменти творення добрих справ – це те, що зігріває наші серця. Це має змогу відчути кожен/на учасник/ця суб-фесту «Добрі люде», який пройде на фіналі ХХI Студреспубліки 23-26 серпня 2019р. на узбережжі Чорного моря у Лазурному (тема: «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління»). Деталі й цікавинки – нижче.

Високий дух, добре серце, щирість – це те, чого сьогодні і завжди так потребує суспільство. Суб-фестиваль «Добрі люде» покликаний навчити нас цінувати одне в одному такі чесноти як чесність, щирість, любов до ближнього, самопожертва, порядність, великодушність, доброзичливість і людяність.


 

 

 

 

 

 

Взяти участь у суб-фестивалі «Добрі люде» може як людина одноосібно, група людей і навіть регіональна делегація в цілому. Оцінюватиметься суб-фестиваль за 2-ма критеріями:

Відповідальні громадяни, пасіонарії, волонтер(к)и, альтруїст(к)и, ми вас усіх дуже-дуже чекаємо! Проходьте онлайн-реєстрацію:

Нумо разом перевіримо, чи може доброта перевернути цей світ? Яка, взагалі, модернізація, якщо й далі будемо злі?!

Деталі – у куратора мульти-фестивальної частини Олега Слизька, 097 929 81 33, olehslyzko@ukr.net

Як проходив суб-фестиваль «Добрі люде» на фіналі Студреспубліки-2018