Site icon Студреспубліка

Вступай у «клан» дебатерів/ок Студреспубліки

У той час, коли навколо брехня та пропаганда, відстояти правдиву та чесну позицію складно, але не для учасників/ць суб-фестивалю «Дебати». Це гра інтелекту, винахідливості, переконання, гра аргументів та ораторської музи. Роками дебатні клуби народжували геніїв слова, славетних спікерів/ок та експертів/ок. Долучайтеся і Ви цьогоріч до суб-фесту під час фіналу ХХ Студреспубліки.

Характерно, що топові світові політики/еси, актор(к)и, суспільні діячі/ки, селебрітіз розпочинали свою кар’єру з участі у «Дебатах». Хто знає, можливо участь у суб-фесті під час фіналу ХХ ювілейної Студреспубліки, який пройде 24-27 серпня на Миколаївщині на тему: «Як досягти прогресу і миру в України та на планеті» стане додатковим стимулом. Дізнавайтеся всі деталі про подію в анонсі.

«Дебати» є видом інтелектуальної суперечки, в якій сторони, об’єднані в команди відстоюють обрану точку зору. Коли ж у дію вступають республіканські дебатер(к)и, то варто й шукати їм рівних. Тут миттєво народжуються чіткі позиції, словами робиться нездійсненне, аргументами будуються нові шляхи.

 

 

 

 

 

«Кандидат/ка» — звучить гордо, а «Ерудит/ка» — ще гордовитіше. Як 3-ма словами переконати супротивника/цю, як довести всім істинність позиції та змусити інших подивитися під гострим кутом на хід подій? Все дуже просто – проходьте онлайн-реєстрацію та починайте готуватися до суб-фесту, просто зараз практикуйте на близьких і рідних свої дебатерські вміння.

Турнір проходитиме у Британському форматі Парламентських дебатів і буде складатися з відбіркового раунду та фіналу. У ньому візьмуть участь команди республіканців із усієї України.

Забий на расслабончік — качай мозок! Мерщій на «Дебати»!

Деталі у куратора суб-фестивалю «Дебати» Дмитра Томенка, 066 424 85 71, dimadiamond12@gmail.com

Як проходили «Дебати» на фіналі Студреспубліки-2017