Site icon Студреспубліка

Бути чи не бути «Кращим студентом», ось у чому питання

25 листопада 2016р. о 19.00 у кінотеатрі ім. О.Довженка (пр-т Злуки 49) відбудеться Тернопільський регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Тема цього року: «Університет як бізнес у сучасному світі».

«Кращим студентом Тернопільщини» може стати будь-який талановитий і впевнений студент. Варто лише пройти онлайн-реєстрацію та показати всі свої головні здобутки за студентський період. Подробиці читайте нижче.

«Кращий студент» — це конкурс, де студенти мають можливість проявити себе, познайомитись із багатьма цікавими людьми, а також почерпнути для себе корисну інформацію. Ну, і звичайно, будуть журі та глядачі, які обиратимуть кращих із кращих у різних сферах діяльності.

Взяти участь у «Кращому студенті Тернопільщини» можуть усі студенти, незалежно від віку, статі та вишу, головне пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

Студенти будуть змагатися в 2-х основних номінаціях: «Кращий студент (комплексна характеристика)» та «Кращий студент-громадський діяч». А також у 2-х номінаціях, які проходитимуть лише на рівні Тернопільщини: «Кращий студент-талант» і «Кращий студент-глядацька симпатія вечора».

«Кращому студенту Тернопільщини» бути! Головне прийти, підготуватися і перемога у тебе в руках. Бажаємо удачі!

За додатковими питаннями звертатися до координатора конкурсу Руслана Купріюка, 097 790 78 75.

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за підтримки відділу сім’ї та молоді Тернопільської ОДА й управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міськради.