Site icon Студреспубліка

Буковинська Студреспубліка. Дочекалися — вже завтра!

Ну що, Буковино, готова? 16 серпня 2020р. у Чернівцях, в музеї Буковинської діаспори, відбудеться регіональний етап XXII Студреспубліки-2020. Тема: «Надзусилля для прогресу та справедливості Буковини». Під час Чернівецької Студреспубліки пройдуть вибори Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату Буковини, а також улюблені суб-фестивалі. Долучайтеся!

Чим принципово відрізняються республіканці від інших? Тим, що для нас і прогрес, і справедливість, і модернізація, і солідарність — це не якісь такі складні слова-«меми», а ми глибоко розуміємо їх значення та застосування, адже всі наші щоденні наполегливі дії присвячені, аби привести Україну до топ-20 розвинених країн світу. Яким чином приєднатися до молодих і небайдужих буковинців/ок — інфа нижче.

Чернівецька Студреспубліка — це мульти-фестиваль*, в центрі якого стратегічна гра у життя окремого студентського міста-«держави». Зі своїми кордонами, валютою, законами, паспортами, органами влади, виборами тощо, де учасники/ці на цей короткий час перетворюються зі звичайних студентів/ок у «зірок», мерів/ок, державних управлінців/ок тощо. У квазідержаві оголошуються вибори, створюється ЦВК, формуються «політичні партії», проводиться повноцінна виборча кампанія з її кульмінацією — голосуванням.

У вас ще є шанс стати частиною дійства! Ми обіцяємо насичену інтелектуальну роботу, гарні емоції та спогади, які залишаться з вами надовго! І ще — море нових знайомств і крутих суб-фестивалів: Інтелектуальні ігри, Настільні ігри, спортивні ігри. Варто лише пройти онлайнреєстрацію, долучитися і поділитися своїм досвідом і знаннями:

А вже 22-25 серпня програма набере ще масштабніших обертів, адже у Скадовську пройде фінал XXII Студреспубліки-2020, де зберуться молоді, активні й прогресивні українці з усіх куточків і спільно дискутуватимуть про «Надзусилля для прогресу та справедливості».

Детальна інформація — у регіональної координаторки Чернівецької Студреспубліки-2020 Наталії Костинюк, 098 623 96 20.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів