Site icon Студреспубліка

Молодіжна політика: пошук альтернатив

Всупереч очікуванням на позитивні зміни, справжню відкритість і наповнення змістом державної молодіжної політики, ми й далі спостерігаємо відсутність комплексного бачення у роботі з молоддю, організованим молодіжним рухом, прояви корупції та інші проблеми. З метою початку відповідної широкої дискусії 23 грудня о 16:00 у Києві відбудеться круглий стіл* на тему «Відродження молодіжної політики». Запрошуємо! Реєструйтесь!

Переконані, що Україна має рухати прогрес у світі. Саме тут, у нас, має бути простір суперрозвитку для передових розробок і практики в царині роботи з дітьми та молоддю. А для початку необхідно розібратися з нагальними величезними проблемами. Тож реагуючи на важливі виклики, інтелектуал(к)и, молоді лідер(к)и, громадянські активіст(к)и обговорять ситуацію, що склалася в сфері молодіжної політики, і пропонуватимуть альтернативні, іна/інноваційні шляхи виходу з неї. Подробиці та як долучитися — далі.

Наразі, незважаючи на видимість активної роботи, реальні проблеми молоді залишаються поза увагою держави. Бал править імітація, невелику кількість реального мирного громадського активу (не плутати з заробітчанством на громадській діяльності) демотивують проявами корупції та ідеолого-політичного тиску. Окремою проблемою є залежність від іноземних грантів.

Все це викликає неоднозначну реакцію в інтелектуальному, громадському та молодіжному середовищах і потребує — для початку — обговорення лідер(к)ами молодіжного і громадського руху, експерт(к)ами в форматі відкритої публічної дискусії. Далі — розширення дискусії.

Запрошуємо до участі у круглому столі! Для реєстрації необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію до 11:00 23 грудня п.р. Кількість місць обмежена.

Подія відбудеться 23 грудня 2021р., початок о 16:00 (реєстрація з 15:30); місце проведення — Голосіївська районна в м. Києві державна адміністрація (м. Київ, М «Деміївська», пр-т Голосіївський 42, боковий вхід (справа), 4-й поверх, конференц-зала).

Довідки за тел.: 044 529 13 75

* Подія відбудеться за дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за підтримки відділу у справах молоді та спорту Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації, Українського молодіжного форуму.