Site icon Студреспубліка

Увага! Не пропустіть! Студреспубліка в Івано-Франківську

Майже в усіх регіонах України вже відбулася Студреспубліка. Зовсім скоро вона пройде і в Івано-Франківську. 27 липня 2013р. о 10.00 на Вічевому Майдані розпочнеться найдрайвовіший мульти-фестиваль, продовження об 11.00 в готелі «Парк-готель».

Це не просто традиційна зустріч молодих і активних, це чудова можливість розкрити себе, застосувати свої вміння та спробувати реалізувати власні ідеї та мрії.

В Івано-Франківську основу Студреспубліки складатиме оргдіяльнісна гра та вибори Студентського мера та магістрату. Також на вас чекають веселі, енергійні та розважальні суб-фестивалі: конкурси краси «Перша Леді» та «Містер Студреспубліки», "Дебати", "Мафія", "Квест-фест", а також флеш-моб.

Ти не можеш пропустити цьогорічну Студреспубліку в Івано-Франківську! Ти зобовязаний там бути! Для цього необхідно лише пройти просту онлайн-реєстрацію  та привести разом із собою команду друзів із 8-10 чол.

Найкраще лише попереду! Недарма, тема гри «Майбутнє Івано-Франківська: від мрії до реального плану дій».

Тому, відкинь всі свої попередні плани, забудь про негаразди в країні та традиційні політичні суперечки, бери з собою гарний настрій — і до зустрічі на Студреспубліці-2013 в Івано-Франківську!

Контакта особа: Христина Лазуркевич – 097 6714135.