Site icon Студреспубліка

Зустріч республіканців із мером Херсона

DSC_67185 серпня 2015р. активісти Херсонської Студреспубліки та Молодіжної ради при Херсонському міському голові зібрались у кабінеті, власне, самого мера Володимира Миколаєнка задля обговорення модернізації молодіжної політики в місті та вирішення проблем залучення молоді до активного соціального життя міста.

Херсонські республіканці серйозно активізувалися — все вище, і вище, і вище! Проте дорога у політиці, навіть молодіжній — неможлива без взаємодії з владою. Іноді конструктивною. Як Студентський мер Херсонщини Юрій Капушенко спілкувався зі своїм «дорослим» колегою — у матеріалі далі.

При зустрічі до міського голови ставили питання та виносили пропозиції по модернізації «лебединого озера» що, на даний момент є основною креативною ареною херсонської молоді, де проводяться кінопокази під відкритим небом і музично-літературні вечори з відомими поетами України.

Також гостро поставло питання збільшення бюджету управління молоді і спорту на наступний рік, так як на даний рік не передбачено коштів для конкурсу проектів, який би надав можливість молоді реалізовувати свої проекти, в т.ч. по модернізації міста.

Міський голова прийняв всі пропозиції і запевнив молодь, що допоможе їх вирішити так, до 7 серпня на «лебединому озері» повинні з’явитися сходинки для безпечного спуску до чаші озера, також пообіцяв вирішити питання з фінансуванням молодіжних проектів.

Були обговорені й перспективи участі делегації Херсонщини на фінальній Студреспубліці-2015 на Арабатці. Мер міста пообіцяв розглянути це питання і запросив на ще одне зустріч задля конкретного вирішення питань студреспубліканців.