Site icon Студреспубліка

Життя — це музика, це Music Live Awards

4 квітня 2018р. у Харкові відбулася справжня туса великих прихильників музики та вокалу – яскравий суб-фестиваль Studrespublika Music Live Awards. Перемогу поділили між собою дві запальні виконавиці — Маргарита Опашнюк та Лоліта Кашура. Вітаємо дівчат!

У затишному приміщенні Resto clubMuseum’, обожнюваному нашими активістами, майже 2 години тривала запекла боротьба за головний приз та симпатію глядачів, адже саме вони мали важливий вплив на долю конкурсантів. Як це відбувалося – деталі нижче

У суб-фесті взяло участь 6 конкурсантів, які попередньо пройшли відбіркове прослуховування: Лоліта Кашура, Аделіна Мкртчан, Маргарита Опашнюк, Аліна Островерхова, Влад Сентьяков, дует Sisters. Усі вони представили по 2 номери, тож, сумувати не доводилося. А щоб глядачі також мали змогу стати зірками Студреспубліки, нашою незмінною ведучою Анею Островерховою було проведено караоке.

Журі пильно та відповідально стежили за крутими виступами. До його складу входили:

 

 

 

 

 

 

За результатами конкурсу було обрано двоє талановитих та чарівних переможниць, які чесно поділили головний приз між собою. За рішенням глядачів перемогу здобула Маргарита Опашнюк, а от фавориткою журі стала Лоліта Кашура

Сподіваємося, дівчата порадують аудиторію своїми талантами на регіональному етапі Харківської Студреспубліки, і звісно ж на фіналі ювілейної ХХ Студреспубліки!