Site icon Студреспубліка

Вперше на Донеччині – регіональна «Зимова Студреспубліка»

0S-gDaXiWIwВже дуже близько найінтелектуальніша подія нашого регіону. Ти запитаєш: що? — I Донецький регіональний етап проекту «Зимова Студреспубліка», де? – оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» (м. Святогірськ), коли? – з 17 по 19 лютого 2017р., тема: «Модернізація індустрії та впровадження інновацій як шлях до розвитку Донеччини». Запрошуємо до участі — реєструйтеся.

Але у нас не «Що? Де? Коли?», у нас справжній бій проти тренду демодернізації. Нові ідеї та їх впровадження – наша головна зброя, яку ми й будемо активно застосовувати. Як стати учасником головної зимової події Донеччини — далі.

Чому така тема? Наша держава зупинилась у розвитку, потенціал падає. Ми не випускаємо продукцію з високою доданою вартістю і не впроваджуємо інновації у виробництво. Ми дуже багато закуповуємо закордонних товарів, навіщо? У нас є сировина, щоб створювати ті ж самі товари високої якості. А це дасть додаткові робочі міста, можливість експортування наших товарів, покращення добробуту.

Ще 25 років тому Україна входила до топ-20 розвинених країн світу і до топ-10 найперспективніших. Тому, ми, молодь України, більше не скаржимося на життя, а розпочинаємо глибоку інтелектуальну роботи заради відновлення держави. І єдиним інтелектуальним майданчиком в нашому регіоні є Донецька регіональна «Зимова Студреспубліка».

Це не просто гра. Це місце, де саме ти – рушій цього світу. Де саме ти – вирішуєш проблеми. Де поєднання інтелектуальної жвавості та бажання декількох людей – призводять нас до нового життя. Завдяки формату оргдіяльнісної гри ми занурюємося у саме джерело проблеми і знаходимо шлях її вирішення.

Запрошуємо до участі громадських активістів, освітян, науковців, студентів, депутатів місцевих рад, посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, експертів та усіх прогресивних громадян.

Умови участі:

За додатковою інформацією звертатися до менеджера регіональної «Зимової Студреспубліки» Юрія Давиденка: +38 (097) 300 63 05, (095) 714 61 98, davidenko0305@gmail.com

Починай працювати над власним майбутнім разом із визнаними інтелектуалами на Донецькій «Зимовій Студреспубліці»!

Найкращі гравці будуть рекомендовані до участі у всеукраїнській «IX Зимовій Студреспубліці» в Карпатах.