Site icon Студреспубліка

Воно творить дива, воно є основою життя

photo5274048466454161353Кохання вічне. Саме так вважають студреспубліканці з Полтавщини та Чернігівщини. Тому вони також приєдналися до улюбленої акції, незалежно від віку та статі, незалежно від освіти та сфери діяльності, до «Стіни кохання».

Окрім вручення святкових республіканських «валентинок» і написання найбільш таємного на імпровізованій «стіні» полтавці та чернігівці придумали ще багато різноманітних «фішок», які зробили День св. Валентина незабутнім. Про все це – далі.

14 лютого 2017р. на вулиці Соборності (Жовтневій) — центральній вулиці Полтави активісти Студреспубліки та Студентської ради міста дарували позитивні емоції перехожим, запрошували залишити освідчення в коханні другій половинці, родині, друзям, місту-красуні Полтаві на імпровізованій «Стіні кохання», цікавилися, що для жителів і гостей міста означає поняття «кохання» та їх відношення до свята.

 

 

 

 

 

Окрім «Стіни кохання» в центрі міста, організатори проекту вітали республіканськими «валентинками» студентські пари, котрі могли зареєструвати свій «шлюб» у святкових РАГСах Полтавського університету економіки і торгівлі та Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка. Далі республіканці прослухали лекції від спікерів Української академії лідерства з символічною назвою «Люби» про свідомий вибір другої половинки та відповідальне ставлення до стосунків і власного стилю життя в цілому, долучилися до благодійної ярмарки-виставки, на яких майстри хендмейду пропонували свої вироби на продаж, побували на Міс та Містері університету, а завершили день затишно-романтичним творчим вечором від Magnum Opus.

 

 

 

 

 

На Чернігівщині «Стіна кохання» відбулася в 2-х містах: Ніжині та Чернігові. 14 лютого Ніжинський агротехнічний інститут став центром святкування, адже саме в ньому була розміщена «Стіна кохання», яка подарувала чудову можливість викладачам, співробітникам і студентам залишити свої теплі слова, вітання всім і кожному. Добро і любов так необхідні нашому світу і Україні сьогодні! Саме тому кожен, хто долучився до акції отримав «валентинку» з такими важливими і мудрими словами ап. Павла «Любов — довготерпелива, любов — лагідна…».

 

 

 

 

 

Студенти Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка відсвяткували романтичне свято весело та креативно. Всі, у кого є кохана «половинка», мали змогу зробити чуттєве фото у романтичних декораціях і вкотре освідчитись одне одному. А для тих, хто впевнений у власних почуттях, була проведена святкова реєстрація закоханості. Очолив дане дійство справжній Амур, котрий реєстрував пари у спеціальній книзі та дарував молодятам свідоцтва. Окрім того, всі охочі могли взяти участь у різноманітних романтичних конкурсах і придбати благодійну лотерею «Придбай зустріч із…». І звісно ж, крізь усі святкові події «червоною ниткою» проходила республіканська «Стіна кохання». Де і закохані, і ті, хто ще в пошуках своїх вірних «половинок» могли висловити свої почуття й отримати таку бажану сердечну «валентинку».

Кохання у будь-яких проявах – це найпрекрасніше почуття у світі. Саме тому, частинку своєї любові студреспубліканці  знову дарували українцям!

Кохаймося, бо ми того варті!
Студреспубліка єднає міста