Site icon Студреспубліка

Відоме ім’я найкрасивішої студентки!

Ось і прогримів фінал Національного конкурсу краси «Перша Леді-2008», який пройшов у рамках 10-ї ювілейної Студреспубліки-2008.

З приємними та хвилюючими спогадами можна зануритись в цю довготривалу, напружену, але чесну боротьбу між найвродливішими, прекрасними і в свою чергу розумними учасницями. Тільки відомо самим оргкомітетам і конкурсанткам, який нелегкий шлях разом подолали, щоб всю цю феєрію краси та «свято попелюшки» подарувати країні та  учасникам 10-го ювілейного  міжнародного мульти-фестивалю «Студентська республіка», який відбувся на узбережжі Чорного моря, в Криму, на мисі Тарханкут.

Трохи про сам підготовчий період, який проходив у казковому куточку під назвою «Сонячна долина» (с. Оленівка Чорноморського району), де сам Бог велів провести фінал, адже це — саме чисте море, на всьому узбережжі Криму, в поєднанні з чудовим  природним ландшафтом, що в цілому нагадував «оазис в пустелі». Оргкомітетом було створено  всі умови для нормальної підготовки до фіналу конкурсу, оздоровлення та відпочинку — а саме, здорове харчування, відповідного класу номера для проживання, зала для репетицій із кондиціонером; час репетицій був влучно продуманий, що надавало дівчатам, окрім репетицій ще засмагнути.

З конкурсантками працювали професійні  фахівці: хореограф-постановник, фітнес-інструктор, режисер, фото-художники, перукар і візажист.

Дуже важливо, що цього року була вперше введена додаткова умова участі в конкурсі, на відмінну від жодного конкурсу на цілій планеті — це підготовка та презентація  соціально-благодійного проекту під час закритої коктейльної вечірки за участю вельмишановного журі, оргкомітету Студреспубліки та конкурсу «Перша Леді», учасниць фіналу та VIP-персон, які вагомо додавали балів для остаточного підведення підсумків щодо визначення офіційних номінацій.

Приємним сюрпризом для дівчат була організована  фото-сесія за участю відомого українського фото-художника і одночасно члена журі Олександра Ктиторчука, подарунком для дівчат від якого стане казкова екскурсія по Дніпру на прекрасному лайнері.

Цьогорічне журі було представлено в наступному складі:

— голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, перший голова Народно-демократичної ліги молоді Костянтин Ващенко;

— радник Міністра освіти і науки України Дмитро Кулібаба;

— депутат Тернопільської облради, директор найбільшого в західній Україні критого аква-парку «Лімпопо» Андрій Трач;

«Перша Леді-2007» Олена Даценко;

— генеральний директор іспанської корпорації «Капітал» Микола Росіян;

— відомий український продюсер Володимир Бебешко;

— директор модельного агентства «Карін моделс» Анжела Васильковська;

— голова журі — голова правління Українського фонду миру, голова Народно-демократичної партії, спів-організатор міжнародного мульти-фестивалю «Студентська республіка-2008» Людмила Павлівна Супрун та інші.

Цього року було підготовлено 13 номінацій для переможниць. Головний титул «Перша Леді-2008» виборола 18-річна студентка  Чернігівського державного інституту права, соціальних технологій та праці Наталія Воробей.

Докладніше про переможниць — тут:

Також було підготовлено безліч подарунків, крім офіційних стрічок, статуеток «Перша леді» та пам’ятних сувенірів. Були й ексклюзивні призи: від модельного агентства «Карін моделс» — підписання ексклюзивного контракту; від «Лімпопо» — плазмовий телевізор і запрошення до аква-парку, від «Капіталу» — ноутбук та багато чого іншого.

Хочеться відмітити, що все не закінчується… Фінал буде продовжуватися вже в цілорічній соціально-благодійній програмі, в рамках туру по Україні під назвою «Місія доброї волі», де номінантки офіційних титулів відвідають регіони  України з метою пропагування часто забутих людських  якостей, принципів та Божих законів, таких  як — милосердя, гуманність, добро, співчуття, благодійність, меценатство та інше. У цих візитах буде передбачено зустрічі з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємцями для привернення їхньої уваги до проблем того чи іншого регіону згідно тих соціально-благодійних проектів, які презентували конкурсантки.

І на завершення, особисто хотів би винести  подяку хореографу-постановнику О.Купині, бренд-менеджеру Ю.Сергієнку, фотографу М.Мотайлу, голові ВМГО «Студентська республіка» В.Крутьку, організатору одеського етапу конкурсу А.Тяпкіній, керівництву пансіонату «Сонячна долина», фітнес-інструктору, дизайнерам, візажисту та всьому оргкомітету й оргкоманді міжнародного мульти-фестивалю «Студентська республіка-2008».

Особливу подяку хотів би винести Голові Народно-демократичної ліги молоді, голові оргкомітету «Студентської республіки-2008» Павлу Вікнянському і голові НДП Людмилі Супрун, адже без вищезгаданих людей нічого цього б не відбулося в таких масштабах, які Ви мали честь бачити.