Site icon Студреспубліка

У Києві відбудеться фестиваль світлого кіно

SVITLO_AFISHA_2018 (1)25-26 лютого 2018р. у Києві проходитиме IV Міжнародний кінофестиваль «Світло». У відомому кінотеатрі «Кінопанорама» він збере творців і любителів добрих, надихаючих і просвітницьких фільмів. Студреспубліка запрошує відвідати культурну подію, котру вже не один рік інформаційно підтримує.

Які стрічки покажуть, як потрапити на кінопокази і коли буде вшанування лауреатів кінофесту, а також відомих особистостей, які зробили значний внесок у вітчизняний кінематограф – дізнавайтесь нижче.  

Організатори планують порадувати глядача стрічками з України й інших країн Європи. Покази насичені — від кількахвилинних соціальних роликів та анімації до повнометражних ігрових і документальних фільмів. Найкращі українські стрічки останніх років відкриватимуть і закриватимуть кінофестиваль.

Традиційно на заході відбуваються нагородження відомих особистостей, які зробили значний внесок в кінематограф України. Серед них — Олесь Янчук, Анатолій Матешко, Римма Зюбіна, Віктор Андрієнко. На другий день фестивалю глядачі стануть свідками нагородження фільмів-переможців, що будуть обрані почесним зірковим журі. Після кінофестивалю стрічки подорожуватимуть країною, в т.ч. до зони АТО. 

Кінофестиваль «Світло» є сімейним фестивалем, де кожен знайде для себе натхнення. 

Подати заявку на участь та придбати квитки можна на офіційному сайті: kinofest-svet.com.ua

Зазначимо, що у 2017р. Київська міська державна адміністрація нагородила кінофестиваль «Світло» за І місце у конкурсі успішних громадських практик у номінації «Просвітницькі проекти».

Для довідки. Організує подію Спілка християнських письменників України. Студреспубліка уже традиційно інформаційно підтримує Міжнародний кінофестиваль «Світло», лідер республіканців Павло Вікнянський мав слово на події у 2015 і 2016рр.