Site icon Студреспубліка

Чи здатні ми на Перетворення? (результати конкурсного відбору на ЗиСР-ХІV, оновлено)

Анонс ЗиСР-XIV 
Необхідна література 
Про попередню «XIII Зимову Студреспубліку» 

[У зв’язку з військовим станом переносимо ЗиСР-ХIV на пізніший термін. Перемога — за правдою! Слава Українському народові!] Незабаром у Карпатах, на Буковині, у Готельному комплексі «Гірський світанок» (гірськолижно-туристичний комплекс «Мигово», с. Мигове, Вижницький р-н, Чернівецька обл.) проходитиме ключова інтелектуальна подія сезону — «XIV Зимова Студреспубліка» на тему «Перетворення України та світу» [+ аватарки].

Хто став переможцем/ницею основної частини конкурсного відбору і приєднається до людей довгої доброї волі — команди прогресистів/ок, аби стати союзниками/цями у справі Перетворення (інаватування, модернізації тощо) та спільно шукати відповіді на питання, розв’язати які ніхто в цілому світі не може, — читайте уважно інформацію нижче.

За підсумками роботи конкурсної комісії команди організаторів ЗиСР, серед усіх, хто пройшов онлайн-реєстрацію, було відібрано основу учасників/ць «XIV Зимової Студреспубліки». Всім, хто зареєстровані на подію онлайн, на електронну пошту надсилається відповідь щодо участі у ЗиСР-XIV, а для тих, хто пройшли конкурсний відбір — правила й умови участі, список текстів для обов’язкового вивчення.

Напруга все більша, планета й Україна в суперкризі — але дієвих кроків до її подолання немає, як немає і відповідальності перед майбутнім та людством. Звісно, бо коли відмовляються од перетворення світу, це призводить до того, що вже і описати цей світ не здатні.

Продовження теперішнього (а тим паче його наявна імітаційно-паразитарна форма) за будь-яких умов веде лише до погіршення. Перетворення/Переображення — це складний процес стрімкої радикальної зміни світу (установок, мотивацій, спільних цілей тощо), для реалізації якого необхідні надзусилля і масштабна відважна уява «за обрієм», який включає в себе іна1/інноватування та модернізаційний курс2.

І це — захопливий, драйвовий шлях!

Щоб вирватися з прірви, необхідні історичний масштаб, грандіозні ідеї, надпотужня енергія, соціально-політична суперкреативність і сміливі позамейнстримні рішення, дуже високий рівень злагодженості та мобілізації, взаємної довіри та здатності до мислення. Саме таке «прокачує» ЗиСР й ін. республіканські активності.

До зустрічі, ті особливі будівничі, хто з народу, разом із народом, від волі народу і задля народу; ті, хто обирає не легенькі доріженьки і міщанські «щастячка», а усвідомлює, що таке служіння людям! Станьмо частиною унікального мисленнєво-творчого дійства, де щира солідарність, позитивна змагальність і вироблення потужних альтернативних рішень, то щохвилинна реальність!

Програма ЗиСР-XІV передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3-х повних діб за участю близько 50‒60 осіб із усієї України.

Особливості! У процесі гри застосовуються методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко зануритися в проблематику та знаходити відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даних вимог організатори залишають за собою право на позбавлення права на участь і виселення порушника/ці без повернення оргвнеску.

Учасники/ці, які пройшли конкурсний відбір:

Ті, хто проходили онлайн-реєстрацію на участь у ЗиСР-XІV, але відсутні у списку — зараховані до резерву учасників/ць.

Для прогресу треба бути сміливими! Час вже давно вичерпаний!

* * *

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

1 Інавація — як правило, несподіване відкриття Інакшого. Це не технологія, вона є завжди невчасною і недоречною. Треба розуміти, що не все нове — Інакше, але все Інакше — нове, яке породжує цілий ряд наступних інавацій. Для появи інавацій необхідна солідаризація без домінації, тобто деліберативний процес.
2 Модернізаційний курс полягає у відновленні нормального, людського життя, встановленні широких свобод і втіленні безлічі прогресивних інавацій та інновацій.

Організатори: ВМГО «Студентська республіка».
Оргпідтримка: Міністерство освіти і науки України.
Партнери:
 ПрАТ «Гравітон», видавництво «Саміт-книга», «БІОКОН», SendPulse, Koine.Community, Telegram-канал «Можливості».

Організаційні питання: (044) 529 13 75, office@studrespublika.com
Із питань медіа та партнерства: Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: brand-manager@studrespublika.com 

Умови участі та деталі конкурсу 
Про попередні «Зимові Студреспубліки» 
Необхідна література

Аватарки й Інструкція з установлення аватарок: