Site icon Студреспубліка

Люди довгої доброї волі, солідаризуймося! (результати конкурсного відбору на ЗиСР-ХI, оновлено)

Анонс ЗиСР-ХI
Про попередню «Х Зимову Студреспубліку» 

1-4 березня 2019р. у Карпатах, на Буковині, у Готельному комплексі «Гірський світанок» (гірськолижно-туристичний комплекс «Мигово», с. Мигове, Вижницький р-н, Чернівецька обл.) проходитиме ключова інтелектуальна подія сезону — «XI Зимова Студреспубліка» на тему «Нові прогресивні форми солідарності в Україні, Європі та світі». Увага! Хто не встиг — ще є можливість зареєструватися [+ відео].

Хто став переможцем/ницею основної частини конкурсного відбору, а також за яких умов ще можна приєднатися до команди прогресистів, аби спільно шукати відповіді на дуже непрості питання, котрі стосуються кожного в Україні та на планеті, дізнаєтеся нижче.

За підсумками роботи конкурсної комісії команди організаторів ЗиСР, серед усіх, хто пройшов онлайн-реєстрацію, було відібрано основну частину складу учасників/ць «XI Зимової Студреспубліки». Серед них — перемож(ни)ці й учасники/ці республіканських проектів (Студреспубліки, минулорічних ЗиСР й ін.), активні громадяни, експерт(к)и, громадські та політичні діячі/ки, депутат(к)и різних рівнів, робітники/ці, підприєм(и)ці, молодь, студентство тощо. Кожному, хто зареєстрований на подію онлайн, на електронну пошту надсилається відповідь щодо участі у ЗиСР-XI, а для тих, хто пройшов конкурсний відбір – правила й умови участі.

Беззаперечно, що цинізм, егоїзм, обмеженість, зневага, нетерпимість душать нас, тягнуть вниз — альтернатива цьому лише розумна солідарність. Виклики особливі – турбулентність охоплює не лише нашу країну, а все більше шириться світом. Тож, нова солідарність прогресивних людей крізь будь-які кордони – неодмінна умова, щоб припинити демодернізацію. Станьмо частиною великих змін, конструктор(к)ами спільного прогресивного майбутнього!

Програма ЗиСР-XI передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3-х повних діб за участю близько 50-60 осіб із усієї України та з-за кордону.

Особливості! У процесі гри застосовуватимуться методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко занурюватися в проблематику та знаходити відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на позбавлення права на участь і виселення порушника/ці без повернення оргвнеску.

Учасники/ці, які пройшли конкурсний відбір:

Ті, хто проходили онлайн-реєстрацію на участь у ЗиСР-XІ, але відсутні у списку – зараховані до резерву учасників/ць.

УВАГА! Реєстрацію продовжено до 18.00 26 лютого:
візьми участь у додатковому конкурсному відборі!


* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка».
Оргпідтримка: Міністерство освіти і науки України.
Партнери:
 ПрАТ «Гравітон», консалтінгова компанія K&K Group, компанія Impression, БІОКОН, JYSK, видавництво «Саміт-книга», SendPulse, OpportunityForYouthUA.

Організаційні питання: (044) 529-13-75, office@studrespublika.com
Із питань медіа та партнерства: Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: brand-manager@studrespublika.com