Site icon Студреспубліка

Індустріалізація — задача покоління (результати конкурсного відбору на ЗиСР-ІХ, оновлено)

Анонс ЗиСР-ІХ 
Про попередню «VIII Зимову Студреспубліку» 

10–13 березня 2017р. у Карпатах, на Буковині, у Готельному комплексі «Гірський світанок» (гірськолижно-туристичний комплекс «Мигово», с. Мигове, Вижницький р-н, Чернівецька обл.) проходитиме ключова інтелектуальна подія сезону — «IX Зимова Студреспубліка» на тему: «Нова індустріалізація України». Тільки вперед! Хто не встиг — до 7 березня ще є можливість зареєструватися [+ відео].

Хто став переможцем основної частини конкурсного відбору та долучиться до праці над майбутнім України, над курсом на індустріалізацію, а також за яких умов ще можна приєднатися до команди модернізаторів, дізнаєтеся нижче.

За підсумками роботи конкурсної комісії команди організаторів ЗиСР, серед усіх, хто пройшов онлайн-реєстрацію було відібрано основну частину складу учасників «IX Зимової Студреспубліки». Серед них — учасники та переможці республіканських проектів (Студреспубліки й ін.), активні громадяни, експерти, громадські та політичні діячі, робітники, підприємці, депутати різних рівнів, молодь, студентство тощо. Кожному, хто зареєстрований на подію онлайн, на електронну пошту надсилається відповідь щодо участі у ЗиСР-IX, а для тих, хто пройшов конкурсний відбір — правила й умови участі.

Досить базікання про те, що нас врятує аграрний сектор або знищення соціальних здобутків, або кінцевий розпродаж всього іноземцям чи вітчизняним нуворишам — досвід показує, що руйнування реального сектору економіки знекровило Україну. Іншого шляху, окрім модернізації, частиною якої є нова індустріалізація — немає. Але як це зробити? Якими взагалі будуть індустрії/постіндустрії майбутнього? Саме над цим із учасниками й експертами, яким дійсно болить народ України та наше майбутнє, ми й будемо працювати у чарівній місцевості Карпат.

Програма ЗиСР-IX передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3-х повних діб за участю близько 80–100 осіб.

  

       

Особливості! У процесі гри застосовуються методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко занурюватися в проблематику та знаходити відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на виселення порушника без повернення оргвнеску.

Учасники, які пройшли конкурсний відбір: 

Ті, хто проходили онлайн-реєстрацію на участь у ЗиСР-IX, але відсутні у списку – зараховані до резерву учасників.

УВАГА! Реєстрацію продовжено до 12.00 7 березня:
візьми участь у конкурсному відборі!

*  *  *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка».
Партнери: ПАТ «Гравітон», БІОКОН, видавництво «Саміт-книга», SendPulse, ресурсний центр «ГУРТ».

Організаційні питання: (044) 529-13-75, office@studrespublika.com
Із питань медіа та партнерства: Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: brand-manager@studrespublika.com