Site icon Студреспубліка

Велика битва чемпіонів. Хто переміг?

DSC_7137Нещодавно у залі Національного університету біоресурсів і природокористування відбувся конкурс «Кращий студент Києва», етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Серед найталановитішої молоді столиці визначили найбільш скілових, крейзі й креативних студентів.

Початок року молодь столиці розпочала з «Кращого студента Києва», де у запеклій боротьбі 8 лютого 2018р. змагались найкращі київські студенти, майбутня еліта країни! Як це було, а також хто переміг – розповідаємо далі.

Сьогодні для держави молодь і майбутнє — не найважливіші речі… А молоді хлопці та дівчата щорічно доводять місту й країні, друзям і собі, що попри всі негаразди вони — міцний фундамент, на який можна спертись. Це нелегка справа. Та саме студенти мають бути локомотивом прогресу. Синк ебаут іт!

2018-й і новий навчальний семестр розпочався з запеклої боротьби за звання кращих із кращих студентів столичних вишів. Київ завжди був місцем, де навчаються найамбітніші студенти. Тому боротьба тут завжди гостра, а ставки високі.

Івент пройшов у дружній і веселій атмосфері у затишному залі Національного університету біоресурсів і природокористування, який розташований в оточені засніженого Голосіївського парку. Тримали інтригу, зачаровували гостей та учасників ведучі Анастасія Панасовська та Максим Паламарчук.

 

 

 

 

 

 

 

Тягар визначення переможців узяло на себе журі:

У підсумку серед сотень тисяч молодих людей столиці переможцями конкурсу «Кращий студент Києва» по номінаціях стали:

 

 

 

 

 

 

 

Ось така у столиці талановита молодь! Але це ще не все! Залишилось головне питання — хто ж став найкращим студентом столиці? Кілька секунд і дізнаєтесь!

 

 

 

 

 

До виступу у номінації «Кращий студент Києва (комплексна характеристика)» було допущено 5 кращих студентів із різних вишів столиці: Альона Багіян (НТУ «Київський політехнічний інститут»), Владислав Дорошенко (Національний університет харчових технологій), Євгенія Дошка (Національний університет біоресурсів і природокористування), Юлія Козир (Київський національний економічний університет), Олена Остапчук (Київський національний університет  ім. Т.Г.Шевченка).

 

 

 

 

 

Учасники мали презентувати журі, глядачам і всьому Києву, що вони найкращі, найкреативніші, найрозумніші. Та разом із цим, здатні допомагати іншим, жертвувати частинку себе для спільного блага — представити на сцені вже реалізований ними соціальний проект.

Нелегко здобувалась перемога за звання кращого! Після боротьби в стилі «хард» журі були поставлені перед складним вибором.

Отже, «Кращою студенткою Києва (комплексна характеристика)» стала Євгенія Дошка. Владислав Дорошенко — ІІ місце, Олена Остапчук – ІІІ місце. Ось такі результати довгої підготовки та плідної роботи конкурсантів. Це новий старт для учасників і ще один шанс для країни.

Працюйте, змагайтесь, кохайте і перемагайте. Творіть нову історію. Сідаймо до машини прогресу та вирушаймо до зірок модернізації разом!

Переможцям і номінантам «Кращого студента Києва» бажаємо працювати й надалі на благо власного вишу та столиці, втілювати цікаві проекти, розвивати громадянське суспільство, бути сміливими у думках та рішучими у роботі, творити, фантазувати, змінювати світ навколо себе!

Київська Студреспубліка дякує усім партнерам і співорганізаторам у проведені головної молодіжної події зими для столиці.

Партнери: