Site icon Студреспубліка

В Одесі проводять найкращі флешмоби в Україні!

Закінчився другий Чемпіонат України з флешмобів SR Flashmob championship-2009, що проходив під егідою міжнародної програми «Студентська республіка».

За короткий проміжок часу – близько 20-ти днів – майже у кожному обласному центрі країни учасники Чемпіонату провели свій флешмоб, змагаючись у яскравості, оригінальності, вмінні організувати велику кількість людей. Найкраще це вдалося хлопцям і дівчатам з Рівного, Севастополя, Донецька. Ну а переможцем стала команда Одеси на чолі зі Студентським мером Одещини Вадимом Друмовим, яка і отримала ексклюзивний FM-кубок від організаторів: ВМГО «Студентська республіка» та НДЛМ, а також домашній кінотеатр від першого заступника Голови НДЛМ, члена Міжнародного оргкомітету Студреспубліки-2009 Юрія Батова.
«Я дуже щасливий, що нам вдалося виграти у заході, в якому взяло участь більше тисячі людей. Хочу подякувати усім учасникам нашої команди та організаторам», — сказав капітан переможців
Відмітимо, що визначало переможців компетентне журі, яке складалося з відомих діячів політики, культури, молодіжних лідерів, а очолювали його голова правління Українського фонду миру Людмила Супрун і Голова НДЛМ, керівник Міжнародного оргкомітету Студреспубліки Павло Вікнянський.
На майбутнє плани у організаторів чималі. «Вже наступного року ми плануємо вивести Чемпіонат на міжнародний рівень. Хотілося б, щоб до нашого, українського, дійства долучилися й інші країни», — заявив куратор Чемпіонату Олександр Довгопол.
Нагадаємо, що Україна є єдиною країною в світі, де проводиться чемпіонат з флешмобів – SR Flashmob Championship.