Site icon Студреспубліка

Тернопільська Студреспубліка потребує ваших ідей

Вимоги до оргпроектів (наукових розробок, бізнес- і соціальних ідей) на тему "Новий cтарт. Сценарії майбутнього"26-28 червня 2015р. у Тернополі проходитиме регіональний етап «Студентської республіки» на Дальньому міському пляжі Тернополя. Тема: «Програма модернізації Тернопільщини». Там оберуть студентську владу регіону, а також на вас чекає багато різноманітних інформативно-розважальних заходів.

А ви чим займаєтеся на День молоді? Пропонуємо разом відсвяткувати й взяти участь у Тернопільській Студреспубліці. Всі деталі — нижче.

Даний захід направлений: на розробку моделей розвитку Тернополя та області на найближчі 20-30 років; на об’єднання студентського активу міста й області; на привернення суспільної уваги до проблем студентської молоді в Україні; на підвищення молодіжного потенціалу міста Тернополя та області; на популяризацію альтернативних способів відпочинку серед молоді; на відкриття нових можливостей для реалізації потенціалу студентів Тернопільщини.

У рамках мульти-фестивалю планується запрошення відомих громадських діячів і підприємців міста й області. Також відбудеться зустріч студентів із нечужими для Студреспубліки людьми — губернатором Степаном Барною та міським головою Сергієм Надалом.

Окрім освітньої частини в програмі є також і мульти-фестивальна, розважальна, на якій учасників чекає виступ гурту LOS COLORADOS, кіно під відкритим небом, Open Air вечірка на честь Дня молоді з dj Sensay та багато іншого.

Не забуваємо про обов’язкову онлайн-реєстрацію!

Деталі можна дізнатися у регіонального координатора Володимира Заверухи за тел. 067 471 04 06.

Зауважимо, що Тернопільська Студреспубліка проходить за сприяння Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської міської ради.