Site icon Студреспубліка

«Татлін-фест»: як виходити за рамки

На фіналі XXI Міжнародної програми «Студентська республіка» вдруге пройшов «Татлін-фест». Під час цього суб-фесту прогресивна молодь максимально вийшла за рамки і довела, що обєктом живопису може бути будь-що і будь-де, головне, вміло креативити і налаштуватися на якісний результат.

Фінал Студреспубліки, що відбувся на узбережжі Чорного моря в Лазурному 23-26 серпня 2019р., подарував учасникам/цям море емоцій, крутих ідей і можливостей проявити себе не лише в Грі, але й у такій різнобарвній мульти-фестивальній частині. Що ж натворили республіканці у «Татлін-фесті» — нижче.

Учасники/ці експерементували з техніками, матеріалами використовували різні види трафарету, від витинанок до частин тіла живих організмів. Хоча на суб-фестивалі були заявлені основні 2 номінації: пленер і графіті, цього року найсміливіші змогли проявити себе навіть у боді-арті, використовуючи за «матеріал» ноги та спини своїх друзів і подруг.

Окрім того, що «Татлін-фест» несе багато позитиву і дарує гарні враження, подія відбувається в рамках теми Студреспубліки-2019 «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління», саме тому роботи республіканців демонструють не лише художню майстерність, а й глибоку ідею.

 

Переможцем у номінації «Пленер» став Віталій Гафюк із Буковини з переможною картиною, де зображена людини, що вибирається з багнюки. А у номінації на краще «Графіті» перемогу здобув не один учасник/ця, а ціла делегація, і це знову були представники Чернівецької обл.

Аналітика гри-2019