Site icon Студреспубліка

Прогресивний живопис — це і є модернізація

Мистецтво – безперечний рушій цивілізаційних змін у світі. Уся творчість і витвори образотворчого мистецтва художників/ць притягують погляд до найважливіших питань людства і життя окремої людини. Сказане талановито і щиро не може залишити байдужим. На узбережжі Чорного моря 23-26 серпня 2019р. під час фіналу Студреспубліки-2019, тема якого «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління» пройде мистецький суб-фестиваль «Татлін-фест». 

Подія творчості та натхнення, де креатор(к)и створюватимуть арт прямо на фіналі Студреспубліки, під час «Татлін-фесту» – суб-фестивалю імені великого українського художника, реформатора мистецтва Володимира Татліна. Що, де й коли – в деталях читайте нижче.

Запрошуємо художників/ць, майстрів/инь образотворчого мистецтва та новачків/ок позмагатися за перемогу в номінаціях «Татлін-фесту», зробити свій внесок у найблагороднішу місію – досягнення прогресу й миру, отримати заряд натхнення і, звісно ж, поринути в унікальну творчу атмосферу фіналу XXI Міжнародної програми «Студентська республіка».

Художнє бачення прогресивного майбутнього, творчий підхід у кожному русі та думці – так творили Малевич і Татлін, так творимо ми.

Будь-що може бути предметом, суб’єктом й об’єктом мистецтва.

Конкурс має 2 номінації по тематиці «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління»:

I номінація — художнє відображення подій, які відбуватимуться на фіналі ХХI Студреспубліки (своєрідний пленер);
II номінація — графіті.

Для участі необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки, а також взяти з собою гарний настрій і натхнення:

Деталі можна дізнатися у кураторки «Татлін-фесту» Тетяни Лаговської, 097 576 35 21, t_lagovska@i.ua

Стосовно використання власного реквізиту учасникам/цям треба інформувати кураторку суб-фесту.

Як проходив «Татлін-фест» на фіналі Студреспубліки-2018