Site icon Студреспубліка

Студреспубліка єднає міста

OF7RHr7JjqQ«Стіна кохання» знову об’єднувала всю Україну, зокрема і Донеччину й Івано-Франківщину. Студенти у вишах раділи можливості привітати коханих, близьких на імпровізованій «стіні» та ще більше раділи святковій «валентинці» від Студреспубліки.

Цьогоріч студенти Донецького краю святкували республіканський День св. Валентина у 3-х вишах Слов’янська, Маріуполя та Покровська. На Франківщині до акції приєдналися студенти Івано-Франківського національний технічного університету нафти і газу. Яку особливу атмосферу свята створила Студреспубліка для студентів – читайте нижче.

 

 

 

 

 

14 лютого 2017р. у Маріупольському державному університеті, Індустріальному інституті (м. Покровськ) і Донбаському державному університеті (м. Слов’янськ) студенти власними руками сконструювали «Стіни кохання», на яких усі бажаючі мали змогу залишити свої привітання. Організатори за це подарували студентам, педагогам, гостям свята яскраві й гарні «валентинки» від Студреспубліки. Акція мала величезний успіх, усі учасники залишилися в захваті, адже дарувати людям посмішку і гарний настрій – це те, що робити так просто, але так приємно і важливо у сьогоднішній непростий період. Донеччани впевнені, «Стіна кохання» стане гарною традицією в їхньому краї.

 

 

 

 

 

 

 

16 лютого, незважаючи на те, що День закоханих офіційно вже минув, студенти прикарпатського ІФНТУНГу мали чудову нагоду знову й знову отримувати привітання та класні «валентинки» від студреспубліканців. До акції долучились навіть викладачі. Активістам Студреспубліки вдалось створити легку та святкову атмосферу в перший навчальний день семестру.

 

 

 

 

 

Наше свято вкотре доводить, що незважаючи на різницю в сотні кілометрів й інші розбіжності, якщо подія зроблена з любов’ю та позитивними намірами – учасники обов’язково залишаться в хорошому гуморі та зі щасливими обличчями. Республіканці також радіють з того, що біля «Стіни кохання» кожен може проявити свої емоції та бажання, навіть самі шалені. 

Кохаймося, бо ми того варті!
Воно творить дива, воно є основою життя