Site icon Студреспубліка

Студреспубліка в Івано-Франківську пройшла феєрично

Вже не вперше провінційний спокій літнього Івано-Франківська порушив феєричний мульти-фестиваль «Студентська республіка». Ця маленька держава в державі зі своїми законами, правилами та грошовою системою є реальним відображенням справжнього життя у справжній державі.

28-29 червня 2011р. в Івано-Франківську відбувся грандіозний захід — регіональний етап Студреспубліки-2011. Відкриття Студреспубліки відбулося в культурно-мистецькому центрі «Є».

Цього року програма була надзвичайно насичена та цікава. До неї входила оргдіяльнісна гра та ряд суб-фестивалів. Учасники проявили себе, взявши участь у конкурсі краси «Перша Леді». Переможницею стала студентка Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника Підлипна Анастасія.

Квест був одним із найскладніших суб-фестивалів Студреспубліки, однак незважаючи на дощову погоду, відбувся успішно. Переможцями стала команда «Європа» у складі 5 чоловік.

«Мафія» стала найбільш цікавим і непередбачуваним суб-фестивалем. Переможцями в кожній грі стали: Візінський Олександр, Гуляк Ольга, Прокіпчук Артур, Світлик Віталій.

Фото-конкурс проходив протягом двох днів, а переможців визначить інтернет-голосування та експерти. Презентації у вигляді слайд-шоу будуть розміщені на сторінці Студреспубліки в соціальній мережі «ВКонтакті».

Політичні дебати були найзапеклішими і тривали протягом двох днів. Переможцями стали представники команди «Вед-медики», а саме Пасічняк Наталія, Скринник Тарас.

Протягом другого дня Студреспубліки відбувалася оргдіяльнісна гра, де гравці намагалися спрогнозувати розвиток нашого міста у майбутньому. «Івано-Франківськ у ТОП–100 кращих міст Європи» саме такою була тема цьогорічної оргдіяльнісної гри. Учасники надзвичайно активно, конструктивно, а моментами і творчо підходили до викладення теми, наводили велику кількість цікавих фактів і шляхів розвитку даної тематики.

Обрання Першої Леді, мера та магістрату і нагородження всіх переможців відбулося в нічному клубі el Dorado. Саме там всі відпочиваючі мали можливість не лише прослухати передвиборчу кампанію політичних блоків і кандидатів у мери, але й використати своє активне виборче право і проголосувати за того чи іншого претендента.

Звичайно, Студреспубліка закінчилася найцікавішим: обранням магістрату та мера, які будуть захищати честь нашої області серед всіх інших областей у фіналі Студреспубліки–2011 в Криму.

Цьогорічним Студентським мером став Михайло Ткач, а магістрат був сформований блоком «Об’єднана Європа».

Вітаємо переможців регіонального етапу Студреспубліки-2011 у м. Івано-Франківську та бажаємо успішного ї гри на фіналі мульти-фестивалю, що відбудеться у Криму.