Site icon Студреспубліка

Студреспубліка дарує супер-емоції!

Мало хто вірив, але це трапилось! 28 серпня, Крим, мис Тарханкут, зібрання молоді зі всіх куточків України на 10-й ювілейний мульти-фестиваль «Студентська республіка».

Під час Студреспубліки пройшов Перший Всеукраїнський фестиваль КВН на Кубок «Студентської республіки».

У Фестивалі брали участь 10 команд із Рівного, Дніпропетровська, Криму, Луганська, Полтави, Вінниці, Львова, Івано-Франківська та Чернігова.

На аль, по технічним причинам команди грали тільки два конкурси: «Візитівка» (на тему: «А республіці 10») і «Розминка» на вільну тему. Гра пройшла на достойному рівні, кожна команда, гарно підготувавшись, показала свої найкращі здібності.  Всі козирі команди приховували на конкурс «Домашнє завдання», який так і не встигли показати.

Але тим не менш ось такі результати:

І місце — «Другой мир», м. Луганськ,
ІІ  місце  — «Драйв»,  м. Вінниця,
ІІІ місце — «Нікополь», м. Дніпропетровськ.

Уже розпочата підготовка на наступний рік, щоб зробити фестиваль КВН ще потужнішим і з більшою кількістю команд.

Ведучий фестивалю Сергій Дідук: «Я приємно вражений, що на маловідомий фестиваль КВК, приїхала така кількість команд та показала свій доволі не слабкий матеріал, перемогли найкращі».

А от в другий день нашого мульти-фестивалю пройшов конкурс на звання «Містер Студреспубліки». Хлопцям довелося витримати три виходи: свій стиль, круїзний і діловий стиль. Також конкурсанти отримали фото-сесію на березі моря. Виявилося, що всі вони не аби які моделі. За лаштунками вирували емоції. Кожен хотів стати першим. І от нарешті… Голова журі Людмила Супрун оголосила переможця. Ним став Орест Яцута з міста Рівне.

Але ніхто не залишився не нагородженим. Кожен учасник отримав спеціальне звання: «Містер мужність», «Містер глядацьких симпатій», «Містер усмішка», «Містер бізнесстар» тощо

Дякуємо всім учасникам! До зустрічі на «Студентській республіці-2009»!