Site icon Студреспубліка

Столиця оголошує битву чемпіонів (оновлено)

Плакат КСУ-20178 лютого 2018р. о 15:00 у Києві, в приміщенні Національного університету біоресурсів і природокористування України відбудеться «Кращий студент Києва» (регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України»), де виберуть самих крейзі, креативних і скілових студентів столиці, майбутню еліту країни! Не завтич – реєструйся, бо сьогодні нею можеш стати саме ти!

Що на тебе чекає та чого очікують від тебе, дивися прямо зараз! Тут лише пару слів, дочитай до кінця 😉

Є крута тема стати кращим у столиці аж у 8 номінаціях. Київська Студреспубліка оголошує битву чемпіонів серед креативних, мізковитих, творчих і дужих студентів – усіх, хто любить долати перепони.

Якщо ти активний та амбітний студент вишу, прагнеш до перемог і хочеш стати першим у своїй професії, хобі чи маєш цікаві креативні ідеї змінити столицю й Україну — заяви про себе!

Як? Дуже просто! Просто проходь онлайн-реєстрацію, обирай номінацію до душі, долучай усі свої досягнення, здобутки, нагороди, грамоти тощо. А якщо хочеш стати головним переможцем – «Кращим студентом Києва» – підготуй спеціальну програму та презентуй власний проект, який принесе користь рідному місту та всій Україні. 

Синк ебаут іт! Ким ти себе бачиш?

А ось і поле для змагань:

Запали зірку свого таланту! Закинь прокрастинацію і хандру. Твори, вражай, роби світ кращим і наповнюй його барвами власного успіху. Фолов у соцмережах, заряджайся враженнями від нових знайомств і цікавих проектів!

Перемагай у Києві і ставай кращим в Україні. Керуй машиною прогресу! Будь зі Студреспублікою!

За додатковими питаннями звертатися до координатора столичного етапу конкурсу Артема Ніколенка (095) 258 28 95, е-пошта: kyіv@studrespublika.com

Партнери: