Site icon Студреспубліка

Шукаємо найкращих студентів Кіровоградщини

Плакат КСУ-201716 грудня 2017р. Кіровоградська Студреспубліка вирішила провести святково та змагально, бо саме в цей день в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка о 12.00 пройде регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Проходьте онлайн-реєстрацію, у вас ще є шанс стати одним із номінантів, а можливо й переможцем.

Запрошуємо всіх кіровоградців приходити і вболівати за своїх друзів, змагання будуть насиченими. Як же вони відбуватимуться – деталі читайте нижче.

Кіровоградський КСУ пройде у 8 номінаціях:

У вас ще є реальний шанс стати одним із номінантів і позмагатися за почесне звання кращого студента регіону. Аби взяти участь у конкурсі, необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію до 14 грудня та довести всім, що ви достойні отримати це почесне звання. Увесь процес змагання буде оцінювати найкраще та найсправедливіше журі.

Учасники у комплексній номінації змагатимуться у 4-х конкурсах: «Я — кращий» — представлення себе; «Мій талант кращий» — презентація власного таланту; «Мій feed back кращий» — формат «запитання-відповіді»; «Кращий день із мого студентського життя» — у цікавий та оригінальний спосіб представити всі казуси та гумор студентського буття.

Отож, організатори й учасники очікують на повний зал заряджених і галасливих глядачів. Буде круто! Приходь і ти!

За детальнішою інформацією звертайтеся до координатора конкурсу на Кіровоградщині Дениса Кравченка, 066 500 97 00.