Site icon Студреспубліка

Роль студентів НУБіП у модернізації Києва

Чоловічок

ПечатьТеплі осінні дні студенти столичного НУБіП вирішили провести весело і з користю. Чекали-чекали і дочекалися вишівського етапу Студреспубліки! 6-9 жовтня на Фастівщині.

Якщо ти вчишся в НУБіПі, ти прогресивний, тобі ніколи не сидиться на місці, або сидиться і ти дуже розумний, або просто любиш веселитися, спілкуватися, жартувати й тобі не байдужа власна доля, доля університету, міста та країни, де ти живеш — долучайся!

Що-що? Зовсім незабаром відбудеться довгоочікуваний вишівський етапСтудреспубліка НУБіП!

Коли? З 6 по 9 жовтня 2016р.

Де? У Фастівському р-ні (Київська обл.), с. Великоснітинське, вул. Леніна, структурний підрозділ НУБіП.

Студенти різних факультетів і навчально-наукових інститутів створюють свої команди для того, щоб перевірити сили у різних суб-фестивалях, змаганнях і заходах, а саме:
• Конкурс краси «Перша Леді»,
• Квест,
«Мафія»,
Фестиваль аматорського відео,
• Фото-квест,
«Нічна туса»,
пікнік,
«Дебати»,
• Брейн-ринг, 
конкурс соціально-екологічних проектів, 
• Змагання з футболу, волейболу, перетягування канату та ще багато іншого. 

Спробуй і ти своє життя у грі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На учасників чекає не лише гарний відпочинок, приємні емоції та враження, нові знайомства і чудовий настрій. У ході Студреспубліки відбуватиметься оргдіяльнісна гра на тему «Роль студентів НУБіП у модернізації Києва», де саме студенти НУБіПу зможуть знайти свою роль у важливих процесах сьогодення та власного майбутнього.

Кульмінацією гри стануть вибори студентської влади вишу!

Хочеш узяти участь? Пиши голові студорганізації свого факультету (ННІ).

Всі переможці отримають подарунки від спонсорів, а головний переможець — команда, яка здобуде найбільше призових місць, ще й буде нагороджена кубком і цінними подарунками від адміністрації університету.

Організатори й партнери: ВП ВМГО «Студентська республіка» у м. Києві, НУБіП України, Студентська органiзацiя НУБiП України, допомагають депутати Київради Дмитро Калініченко та Вадим Іванченко.