Site icon Студреспубліка

«Робо-фест»: як інноваційні проекти змінюють світ

Коли найкращі, то в усьому! На фіналі ХХІ Студреспубліки у рамках суб-фестивалю «Робо-фест» молоді винахідники/ці та науков(и)ці представили свої інноваційні проекти і винаходи, а також позмагалися у вправності керування роботами за звання «Робокопа ХХI ст.».

В Україні в наш час обмаль можливостей голосно заявити про свої винаходи та напрацювання. «Робо-фест» — вже другий рік поспіль є тим важливим майданчиком, на якому можна продемонструвати на виставці інновацій свої та свого вишу хайтек-прибамбаси, вправність у керуванні квадрокоптерами тощо. Як минула подія і хто переміг – далі.

Розумна машина, роботи, віртуальна реальність і багато інших хайтек-фіч, що не просто дивували, а навіть захоплювали були продемонстровані під час «Робо-фесту». Пройшли грандіозні змагання, де кожний/а учасник/ця змогли продемонструвати свої навички і довести, що вони найспритніші у керуванні роботами. Перемогу з фантастичним часом у 16 сек. здобув полтавець Роман Коломієць.

Крім того, учасники/ці з усієї країни розібралися у тому, як технології впливають на роль держави та подискутували на тему інноваційної кризи в Україні, оскільки тема фіналу Студреспубліки-2019, який пройшов 23-26 серпня 2019р.: «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління».

Обговоривши причини кризи, було розроблено ряд заходів та пропозиції щодо стратегії індустріального розвитку України, яка б дозволила потрапити до числа світових лідерів.

Дякуємо всім, хто долучився до даного суб-фесту, а особливо тим, хто привіз свої винаходи та напрацювання. Ви саме ті, хто зможе змінити сучасну Україну, на таку Україну, що буде не тільки входити до топ-20 розвинених країн світу, але й стане прикладом наслідування для інших.

Аналітика гри-2019