Site icon Студреспубліка

«Республікада» та «Квест-фест» — для прокачки прогресу

«Республікада» цей спортивно-журналістський проєкт вже всьоме проходитиме у рамках фіналу XXII Студреспубліки. Ти можеш долучитися до події в кількох амплуа: як гравець/чиня, як вболівальник/ця чи як журналіст/ка, спостерігаючи за спортивними змаганнями, цікаво та гостро коментувати їх у внутрішніх медіях Студреспубліки. У тебе є шанс увійти в історію: через такі речі, як чесні медії та відкритий спорт, зреалізувати модернізаційний проєкт України в реальності. А фіналізувати «Республікаду» будемо несподівано запальним «Квест-фестом». Реєструйся!

Ти обожнюєш фізкультуру та спорт? Круто знімаєш, пишеш, говориш у кадрі? А ще в захваті від складних головоломок і завдань на кмітливість? Тоді тобі до нас! Адже поєднання «Республікади» та «Квест-фесту» — це задум для активних і креативних. Уже 22-25 серпня 2020р. (на фіналі ХХІI Студреспубліки* на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості») на узбережжі Чорного моря, на Херсонщині, перевір себе на майстерність у спорті, журналістиці та квесті. Деталі — в анонсі.

Журналістська частина «Республікади» ім. Володимира Карагяура

Агов, друже/подруго! Це твій шанс проявити себе! Ти мріяв/ла взяти інтерв’ю у футбольної команди після матчу чи зняти власний короткометражний фільм, або завжди хотів вести свою радіопередачу наживо? Твоя зброя — мікрофон, камера та ноутбук? Ти станеш взірцем для всіх учасників/ць Студреспубліки, ти вийдеш на велику сцену та покажеш своє творіння! Поспішай, адже це твоя мрія!

Умови участі в журналістській частині «Республікади»:

1) Обрати напрямок, який підходить:

2) Повідомити куратора журналістської частини «Республікади» та пройти онлайнреєстрацію на сайті Студреспубліки:

3) Приїхати на фінал Студреспубліки та «вибухнути» інформативно!

Довідки: куратор журналістської частини «Республікади» Михайло Лобов, 066 229 73 20, st.radnik1985@gmail.com

Спортивна частина «Республікади»

Тобі лише потрібно бути:

С міливим
П роривним
О рганізованим
Р изикованим
Т очним 

Бо спорт — це здоров’я, здоров’я — це молодь, а здорова молодь — це майбутнє! Така молодь буде здатна здійснити нову індустріалізацію, модернізувати Україну, щоб ввести нашу державу до топ-20 розвинутих країн світу за рівнем життя громадян. Цього року на березі Чорного моря будуть проходити змагання з мініфутболупляжного волейболу та дартсу! Реєструйтеся онлайн.

Бери участь у спортивних змаганнях та одразу ж дізнавайся про результати у спортивних медіях. Будь прикладом у всьому!

Довідки: куратор спортивної частини «Республікади» Вадим Долованюк, 099 244 54 91, kahon1989@ukr.net

«Квест-фестиваль»

І феєричним завершенням «Республікади» буде «Квест-фестиваль». Це вже «тисячу років» невід’ємна частина Студреспубліки, адже він дозволяє гравцям/чиням краще пізнати один/на одного/у в умовах необхідності прийняття швидких і адекватних рішень. Без інтелектуальних задач в модернізації — нікуди, а екстремальні етапи «Квест-фесту» дозволяють спільно пережити емоційні сплески, що психологічно зближують учасників/ць події, без чого неможливі солідарні дії для прогресу й справедливості. Республіканці різних років із гордістю згадують «Квест» на фіналах Студреспубліки!

Умови участі в «Квест-фесті»:

1. Кількість команд від регіону — необмежена. Можливі мікси у представництві.
2. Команда складається з 4-10 учасників/ць.
3. Команда може взяти участь у Quest–Fest тільки після проходження обов’язкової онлайнреєстрації на сайті Студреспубліки.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Довідки: куратор «Квест-фесту» Михайло Лобов, 066 229 73 20, st.radnik1985@gmail.com

Як проходила «Республікада» на фіналі Студреспубліки-2019
Як проходив «Квест-фестиваль» на фіналі Студреспубліки-2019