Site icon Студреспубліка

Журналістика + спорт = правильне поєднання для суб’єкту модернізації

«Республікада» вже вшосте проходитиме у рамках фіналу Студреспубліки. Це спортивно-журналістський проект, в якому ти можеш взяти безпосередню участь – як гравець/чиня, або спостерігати за спортивними змаганнями і цікаво та гостро коментувати їх у внутрішніх медіях Студреспубліки. Варто лише визначитися: ти хочеш бути сильним/ою і міцним/ою чи оперативним/ою і цікавим/ою? А може, два в одному? Реєструйся!

Ти обожнюєш фізкультуру та спорт? Круто знімаєш, пишеш, говориш у кадрі? Тоді тобі до нас! Адже «Республікада» — це проект для активних і креативних! Уже 23-26 серпня 2019р. (на фіналі ХХІ Студреспубліки на тему «Субєкт модернізації – відповідальність Покоління») на узбережжі Чорного моря, на Херсонщині, перевір себе на майстерність у спорті та журналістиці. Деталі — в анонсі.

Журналістська частина «Республікади» ім. Володимира Карагяура

Якщо ти жити не можеш без камери та мікрофону і не розлучаєшся з ними навіть на ігровому майданчику, або тобі просто цікаві різні медіанапрямки, тоді тобі варто взяти участь у журналістській частині проекту. Саме вона закликає молодь популяризувати спорт, як у повсякденному житті, так і в медіях. Зроби свою новину, додай перчинки та створи власний, особливий спортивний сюжет. Стати кращим у спортивній журналістиці «Республікади» – реальна можливість!

Умови участі у журналістській частині «Республікади»:

1) Обрати напрямок, який підходить:

2) Повідомити куратора журналістської частини «Республікади» та пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки:

3) Приїхати на фінал Студреспубліки та «вибухнути» інформативно!

Довідки: куратор журналістської частини «Республікади» Михайло Лобов, 066 229 73 20, st.radnik1985@gmail.com

Спортивна частина «Республікади»

Тобі лише потрібно бути:

С міливим
П роривним
О рганізованим
Р изикованим
Т очним 

Бо спорт — це здоров’я, здоров’я — це молодь, а здорова молодь — це майбутнє нашої країни. Така молодь буде здатна здійснити нову індустріалізацію, модернізувати Україну, щоб ввести нашу державу до топ-20 розвинутих країн світу за рівнем життя громадян. Цього року на лазурному березі Чорного моря будуть проходити змагання з міні-футболу, пляжного волейболу та дартсу! Реєструйтеся онлайн.

Довідки: куратор спортивної частини «Республікади» Вадим Долованюк, 099 244 54 91, kahon1989@mail.ru

Бери участь у спортивних змаганнях та одразу ж дізнавайся про результати у спортивних медіях. Будь прикладом у всьому!

Як проходила «Республікада» на фіналі Студреспубліки-2017