Site icon Студреспубліка

«Кращому студенту Запоріжжя» — бути!

Відбулася презентація Запорізького обласного етапу Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Почесний голова місцевого оргкомітету конкурсу, проректор з науково-педагогічної роботи та гуманітарних питань Національного університету «Запорізька політехніка» Віктор Грешта, координатор всеукраїнської мережі Студреспубліки Олександр Щерба, студентські та профспілкові лідер(к)и регіону презентували конкурс і розповіли, як долучитися до нього та коли будуть урочистості [+ відео].

«Кращий студент України» організовує Студреспубліка за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України. Як відбулася презентація* і про новини з неї, як долучитися і перемогти в конкурсі — нижче.

14 грудня 2020р. у конференц-залі запорізького готелю Intourist успішно, за участі журналістів/ок і молодих активістів/ок, пройшла презентація «Кращого студента Запоріжжя».

«Кращий студент» — популярна у студентів системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді як авангарду розвитку українського суспільства. У її рамках визначатимуть кращих спудеїв і спудейок Запорізького краю у 10 номінаціях, які відображають прогресивні напрямки самореалізації та творення спільного блага:

Під час презентації проректор з науково-педагогічної роботи та гуманітарних питань Національного університету «Запорізька політехніка» Віктор Грешта, зокрема, відзначив соціальну значущість конкурсу і пообіцяв допомогти провести його на найвищому рівні.

А координатор всеукраїнської мережі Студреспубліки Олександр Щерба спеціально приїхав до Запоріжжя, щоб розказати найдостовірніше про вишівські, регіональні та підсумковий фінальний етап конкурсу, який відбудеться за участі переможців/ниць із усієї України.

Аби стати учасником/цею необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію, обрати номінацію, в якій хочете змагатися, вказати всі свої досягнення у цій царині, підтверджуючи їх відповідними здобутками, нагородами, грамотами тощо. Ви можете взяти участь у одній чи кількох номінаціях, аби показати свої вміння на всі 100%. Якщо ж хочете позмагатися у головній номінації — «Кращий студент Запоріжжя» в комплексній характеристиці — потрібно підготувати креативну відеопрезентацію про себе і представити власний соціальний проєкт.

Також серед виступаючих були голова профкому студентів, аспірантів та докторантів Національного університету «Запорізька політехніка» Андрій Іванченко та доцентка Національного університету «Запорізька політехніка» Наталія Фурманова.

Урочистості з нагородження переможців/ниць «Кращого студента Запоріжжя» запланували на початок весни 2021р. (точна дата буде повідомлена пізніше, стежте за інформацією). Наразі — реєструйтеся для участі в конкурсі!

Беріть участь у конкурсі, який надихає не лише на власні перемоги, але й дає можливість дієво долучитися до змін у своєму регіоні та всій країні.

Не пропустіть свято інтелекту, таланту та креативності. «Кращий студент Запоріжжя» — буде бомбезно!

Загалом по питанням конкурсу: zp@studrespublika.com

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів