Site icon Студреспубліка

Прокачуємо інтелектуально-пригодницькі скіли

Вирішення складних прогресивних задач потребує швидких і водночас дуже продуманих дій, а побудова Інакшої України потребує осмислених, злагоджених й інаваційних вчинків. Цим і займаються республіканці 24/7. «Квест-фест» на Студреспубліці дозволяє прокачати так потрібні для цього скіли і здатність отримувати задоволення від надзусиль.

Надважлива тема фіналу ХХІІІ Студреспубліки* «Інакша Україна — для Нового світу», який проходив 21–24 серпня 2021р. на херсонському узбережжі Чорного моря, у Лазурному, не залишала вибору: «Квест-фестиваль» повинен бути змiстовним і щільно пов’язаним з оргдiяльнiсною грою. Як все пройшло — у матеріалі нижче.

Протягом суб-фесту учасники/ці проявляли свої інтелектуально-пригодницькі якості та намагалися прокласти шлях до Інакшого. «Квест-фест-2021» проходив 3 дні, під час яких республіканці поринули в минуле, де зустрілись з проблемами людства та пропонували свої варіанти рішень, долали теперішнє і виточували фундамент інавацій і прогресу в майбутньому.

4 команди, які представляли різні регіони України, мали змогу пройти блоки випробувань, які складались з творчих, інтелектуальних, іноді навіть екстремальних завдань.

Перемогу здобули буковинці на чолі з капітанкою Аліною Сузанською, які найшвидше та найякісніше впорались із завданнями.

Що ж, до зустрічі на інших республіканських активностях й обов’язково на «регіоналках» і фіналі ХХIV Студреспубліки-2022!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2021