Site icon Студреспубліка

Дорога до прогресу й миру в Україні та на планеті – знайди її

Боротися, шукати, знайти і не здаватись! Сильний девіз із книги та фільму «Два капітани». Якими повинні бути шукачі/ки прогресу й миру? Відважними, відповідальними, цілеспрямованими, ерудованими та кмітливими, швидкими, витривалими та незламними духом! Саме таких учасників/ць очікуємо на найпотужнішому й найспекотнішому «Квест-фестивалі». Зареєструвалися?

Запалюємо разом на Чорноморській косі, під Очаковом в Миколаївській обл., на фіналі XX ювілейної Студреспубліки, яка відбудеться 24-27 серпня 2018р. (нагадуємо, загальна тема — «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті»). Як саме проходитиме «Квест-фест» і як вам узяти в ньому участь – далі.

Чому саме «Квест-фестиваль»? Бо «Квест» — це модно, молодіжно, завжди захоплююче й весело. Ти зможеш із головою пірнути у вирій непередбачуваних завдань, що дадуть змогу тобі та твоїм друзям знайти дорогу до прогресу та миру, краще пізнати один одного, згуртуватися і стати єдиним сильним механізмом, якому навіть море – по коліна. А нові знайомства, драйв, сплески емоцій і позитиву точно дадуть тобі запал енергії на весь наступний рік.

Кого і що брати з собою? Друзів і подруг, кльовий настрій, свою кмітливість, силу, спритність і волю. Скоріше збирай свою команду та реєструйся на участь у «Квест-фестивалі». Обіцяємо, що сумувати точно не буде коли, бо ми приготували багато сюрпризів.

 

 

 

 

До участі запрошуються команди від 5 до 10 осіб, а також по одному/ій представнику/ці в координатор(к)и локацій, а хто зможе очолити свою команду, якщо не Ви? Кількість команд від регіону — необмежена. Онлайн-реєстрація обов’язкова.

Доведи, що Ви – справжній лідер/ка, а Ваша команда найдостойніша знайти і з честю нести людям прогрес і мир. До зустрічі на джубілі-фіналі!

Детальна інфа у куратора «Квест-фесту» Миколи Троценка, 066 35 32 866, maestroprazdniki@gmail.com

Як проходив «Квест-фестиваль» на фіналі Студреспубліки-2017