Site icon Студреспубліка

Програміст став кращим студентом Прикарпаття

16 квітня у стінах Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся регіональний етап конкурсу «Кращий студент України». Шість кращих відібраних студентів різних спеціальностей змагалися за звання найкращого студента Прикарпаття. Перемогу здобув студент-програміст Маркіян Антонюк.

Прочитавши даний матеріал, ви дізнаєтеся, як саме проходив Івано-Франківський регіональний етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України» (одного з найбільших у країні громадських молодіжних конкурсів для студентів), хто став переможцями в основних номінаціях, а також довідаєтеся ім’я кращого студента Прикарпаття.

Напередодні конкурсу бажаючі учасники проходили онлайн-реєстрацію, після якої були визначені найкращі студенти в 6 номінаціях:

1.    Кращий студент-громадський діяч – Михайло Мельникович (Івано-Франківський університет права ім. короля Данила Галицького).
2.    Кращий студент-дизайнер – Анна Сівакова (Івано-Франківський університет права ім. короля Данила Галицького).
3.    Кращий студент-медійник – Владислав Торбяк (Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу).
4.    Кращий студент-науковець – Уляна Парубецька (Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника).
5.    Кращий студент-програміст – Маркіян Антонюк (Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу).
6.    Кращий студент-спортсмен – Іванна Палійчук (Івано-Франківський університет права ім. короля Данила Галицького).


Для того, щоб визначити переможця в номінації «Кращий студент України – комлексна характеристика», було сформоване журі з авторитетних осіб у галузі молодіжної політики, представників влади та громадських діячів, а саме: Віри Андріюк – бренд-менеджера Студреспубліки, Ростислава Микитюка – начальника відділу молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, Ірини Рабарської – начальника відділу молодіжної політики Івано-Франківського міськвиконкому, Христини Зелінської – Студентського мера Івано-Франківщини.


Всі учасники, які змагалися за звання кращого студента Прикарпаття пройшли 4 конкурси: «Я-кращий!», «Мій талант», «Кращий студент — соціально відповідальний студент» та «Мій feedback», під час яких вони презентували свою діяльність і власні проекти, а також відповідали на запитання від журі. Переможцем став Маркіян Антонюк – студент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, який тепер буде представляти Івано-Франківщину на всеукраїнському рівні.

По завершенню конкурсної програми всі присутні мали можливість відпочити та побачити розважальну частину, яка складалася з вокально-танцювально-музичних номерів, також розвеселила своїми жартами команда КВН «З голодного краю».


Насамкінець члени журі привітали учасників, побажали їм ніколи не здаватися і продовжувати працювати й надалі активно. Вони нагородили переможців цінними дипломами та подарунками від партнерів заходу.