Site icon Студреспубліка

Як стати «Кращим студентом Запоріжжя»?

Плідна діяльність кожної людини
заслуговує на визнання та винагороду!

14 грудня 2020р. об 11:00 у конференц-залі готелю Intourist (м. Запоріжжя, пр-т Соборний 135, 2-й поверх), відбудеться презентація Запорізького регіонального етапу Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Як долучитися і перемогти, хто і як визначитиме кращих, а також про плани щодо підтримки молоді та студентства — розкажуть проректор з науково-педагогічної роботи та гуманітарних питань Національного університету «Запорізька політехніка» Віктор Грешта та координатор всеукраїнської мережі Студреспубліки Олександр Щерба. Реєструйтеся для участі в конкурсі!

Популярний конкурс організовує Студреспубліка за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України. Почесним головою оргкомітету у Запорізькій області став Віктор Грешта. Журналіст(к)и, активіст(к)и і представники/ці вишів — акредитуйтеся на презентацію, щоби дізнатися про все з перших рук. Деталі — нижче.

«Кращий студент України» — популярна у студентів системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді як авангарду розвитку українського суспільства.

Визначатимуть кращих спудеїв і спудейок Запорізького краю у 10 номінаціях, які відображають прогресивні напрямки самореалізації та творення спільного блага:

Аби стати учасником/цею необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію, обрати номінацію, в якій хочете змагатися, вказати всі свої досягнення у цій царині, підтверджуючи їх відповідними здобутками, нагородами, грамотами тощо. Ви можете взяти участь у одній чи кількох номінаціях, аби показати свої вміння на всі 100%.

Якщо ж хочете позмагатися у головній номінації — «Кращий студент Запоріжжя» в комплексній характеристиці — потрібно підготувати креативну відеопрезентацію про себе і представити власний соціальний проєкт.

Не пропустіть свято інтелекту, таланту та креативності. «Кращий студент Запоріжжя» — буде бомбезно!

Детальніша інформацією щодо презентації: прессекретарка Запорізького оргкомітету Анастасії Субботіної, 067 896 63 60.
Загалом по питанням конкурсу: zp@studrespublika.com

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів