Site icon Студреспубліка

Миттєвість неповторна

Фото-конкурс «Спалах емоцій» був створений, щоб надихнути кожного, заохочувати людей ділитися своїми двома пристрастями – емоціями та фотографією. І дійсно, кожне фото – це спалах різних емоцій: щастя, посмішок, здивування, захоплення, хвилювання, радості, інтелектуального напруження, а інколи й безкрайого неба та пристрасного хвилювання моря.

Як все відбувалося цього року під час змагання кращих молодих фотографів/ок України, і які мегакруті фотки їм вдалося зробити під час фіналу ХХІ Студреспубліки на тему «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління» – в постматеріалі.


Фото-конкурс «Спалах емоцій» на фіналі Студреспубліки 23-26 серпня 2019р., яка проходила на узбережжі Чорного моря, в Лазурному Херсонської обл., відбувався весело й драйвово. Учасники/ці отримали легке завдання – креативним поглядом ловити яскраві емоції республіканців. І їм це вдалося!

Фотографій на конкурс надійшло досить багато, що демонструє зацікавленість учасників/ць. Перемогу розділили на 3 місця, нагороди поїхали у різні частини України:

І місце – Соломія Соловей (Чернівецька обл.),
ІІ місце – Віктор Гуміров (Полтавська обл.),
ІІІ місце – Богдан Таран (м. Київ).

 

 

 

 

 

 

Насолоджуємось найкрутішими фотографіями та готуймося до зустрічі на Фото-конкурсі «Спалах емоцій» у 2020-му. Буде так само гаряче й інтелектуально!

Аналітика гри-2019