Site icon Студреспубліка

«Перша Леді Дніпра» мріяла про перемогу з першого курсу

Вихід дівчат 25 червня 2016р. у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара відбувся традиційний конкурс краси особистості серед студенток вишів Дніпра «Перша Леді-2016». 16 студенток, що стали переможницями першого туру, змагалися за звання найкращої. Вже наприкінці серпня вона відстоюватиме честь області на фіналі Студреспубліки-2016, де відбуватиметься яскравий півфінал конкурсу [+ відео].

Конкурс краси особистості «Перша Леді Дніпра» відбувся на найвищому рівні, дівчата пройшли серйозний відбір у своїх вишах, кожна змагалася на достойному рівні, але, звісно ж, перемогла найкраща. Хто саме — читайте в матеріалі.

16 претенденток змагалися за звання «Першої Леді Дніпра» у 6 виходах. Перший був в українських костюмах. У другому кожна дівчинка демонструвала творчі здібності. Третій вихід — у купальниках. Потім дівчата танцювали в спортивному одязі та показували міні-виставу в ексклюзивному одязі. Останній вихід прикрасили красиві вечірні сукні.

 

 

 

Кращою стала 22-річна студентка Придніпровської державної академії будівництва і архітектури Ангеліна Середова. Юна красуня розповідає, що взяти участь у конкурсі «Перша Леді» мріяла з першого курсу. І хоч цьогоріч були сумніви, чи варто йти на кастинг, однак мрія перемогла. Дівчина отримала право захищати честь Дніпропетровщини далі — наприкінці серпня під час фіналу Студреспубліки-2016.

 

«Найскладнішим у підготовці для мене були танці. Я ніколи не займалася танцями і страшенно переживала. Але наш хореограф буквально на пальцях показувала, як потрібно танцювати. За кілька днів я танцювала вже на рівні з іншими дівчатами, — розповідає про підготовку до конкурсу Ангеліна Середова. Найцікавішим був вихід із елементами акторської майстерності. Потрібно було не просто красиво ходити, але й грати, як справжні актори, танцювати. Як на мене, це був дуже незвичайний підхід до демонстрації дизайнерського одягу».

Попереду в дівчини ще підготовка до всеукраїнського конкурсу. Студентка готова до серйозної роботи над собою та переконана, що гідно представить Дніпропетровщину в Україні. 

    

смсмс

явыв

спвапа

Званняв«Першої Віце-Леді» отримала Інна Лазданова з Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. «Другою-Віце Леді» стала Юлія Ковалінська з Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара. «Леді глядацьких симпатій» стала Валерія Сидоренко з Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту.