Site icon Студреспубліка

«Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації»: очима волинських республіканців

IMG_67332 серпня 2017р. команда республіканців Волинської області провела круглий стіл на тему: «Освіта — ключовий напрям нової індустріалізації Волині». На заході були присутні Студентський мер і депутати Студентського магістрату Волині-2017/2018, а також громадянські активісти регіону.

У рамках першого бонусного завдання, яке проводилося в рамках підготовки до фіналу Студреспубліки-2017 (онлайн-реєстрація на участь у фіналі триває) студвлада Волині провела круглий стіл, де обговорювали надважливе питання сьогодення — модернізації освіти та впровадження нової індустріалізації. До яких висновків дійшли учасники — читайте далі.  

На заході були присутні Студентський мер і депутати Студентського магістрату Волині-2017/2018, представники ГО Armawork Владислав Апшай і Дмитро Лук’янчук; ВОМГО «Студентська рада Волині» Єлизавета Куц; первинної профспілкової організації студентів Луцького НТУ Сергій Книшук; Молодіжного центру Волині Яна Романюк і СГО «Молодіжна Платформа» Юлія Ткачук. Було проведено жваве обговорення по темі. Зокрема, Яна Романюк сказала: «Ви — студенти, ви — рушійна сила всіх процесів, які відбуваються у нашій країні. У наших руках небачена кількість можливостей. Я щиро вірю, що ми можемо змінити наш регіон на краще».

 

 

 

 

 

 

Студент Луцького НТУ Сергій Книшук зауважив: «Я — студент, який навчається на технічній спеціальності і я розумію, що науково-технічний прогрес не стоїть на місці. І саме тому освіта повинна йти в ногу з розвитком технологій. Оскільки наш університет є технічного спрямування, він може стати ядром індустріалізації нашого регіону. Адже саме за допомогою індустріалізації ми зможемо підняти нашу країну на вищий рівень».

У результаті були зроблені наступні висновки:

На рівні всієї держави, за участі молоді, інтелектуалів зі всієї країни розмову продовжимо під час фіналу Студреспубліки-2017 під Очаковом, що на узбережжі Чорного моря. Реєструйтеся: