Site icon Студреспубліка

One Ukraine – One Love

Дарувати один одному любов – глибинна людська риса, цінність якої ще важливіша у теперішні драматичні часи. Акція «Стіна кохання» — це свято, яке кожен рік до Дня св. Валентина дарує українцям Студреспубліка.

14 лютого 2019р. по всій країні пройшла традиційна акція «Стіна кохання», історія якої розпочинається аж у 1998р. Республіканці у вишах і на центральних площах міст запрошували громадян залишати освідчення в коханні на імпровізованій «стіні» й дарували яскраві «валентинки». Польові замальовки з Вінниччини, Донеччини, Полтавщини, Черкащини – далі.

У всіх учасників/ць акції на Європейській площі Вінниці була унікальна можливість отримати дуже оригінальну республіканську «валентинку», а також написати побажання на «Стіні кохання». Від зізнання у коханні другій половинці, до слів подяки і любові друзям/подругам і батькам – на «стіні» знайшлося місце кожному щирому та гарному слову. Аналогічні «стіни» були у Вінницькому національному медичному університеті, Вінницькому національному аграрному університеті, Калинівському технологічному коледжі, Козятинському міжрегіональному училищі, школах Вінниці та Вінницького району, у м. Немирові. Ось яким почуттям кохання об’єдналась молодь Вінниччини!

 

 

 

 

 

На Донеччині цього року «Стіна кохання» пройшла у вишах Маріуполя, зокрема Маріупольському державному університеті, Донецькому державному університеті управління і Донецькому національному медичному університеті. «Стіни» розмальовували не тільки студенти, а й викладачі/ки, інший персонал університетів. Не обійшлося і без любовних зізнань із весіллям, які відбувалися у ДК «Молодіжному»! Після весільної процесії молодята так само залишали свої побажання на «стіні».

У Полтаві акція відбулася традиційно в центрі міста й у Полтавській державній аграрній академії. Цього року окрім «валентинок», посмішок і приємних слів полтавська команда Студреспубліки дарувала ще й міцні обійми. Всі учасники/ці були по-своєму особливі, але найбільше нас вразив дідусь, якому ось-ось виповниться 90 років. Кохайте і в 20, і в 90, навесні й у морозну зиму, крізь кордони і життєві обставини! Кохайте і будьте коханими!

 

 

 

 

 

 

 

Черкащани не залишилися осторонь — провели «Стіну кохання» в Черкаському державному технологічному університеті та в Уманському державному педагогічному університеті ім. Павла Тичини. Студенти й викладачі/ки скористалися можливість і на одних і тих самих «стінах» зізнавалися у любові. Учасники/ці акції в УДПУ ім. П.Тичини писали в побажаннях – «Миру», «Перемоги», «Єдності нашому народу». Відчувалося, що попереду вибори, а найбільше, чого хочеться громадянам – це вирішення конфлікту на Сході України та припинення війни.

 

 

 

 

 

Свободу почуттям! Кохаймося, бо ми того варті!