Site icon Студреспубліка

Олімпіада – Універсіада – Республікада!

Спортивно-журналістський проект «Республікада» вже вчетверте проходитиме у рамках фіналу Студреспубліки. «Республікада» — це наша «олімпіада», в якій ти можеш брати безпосередню участь, можеш спостерігати за спортивними змаганнями, а за допомогою медій слухати або читати актуальні коментарі та прогнози. Варто лише визначитися: ти хочеш бути сильним і міцним чи оперативним і цікавим? А може, «два в одному»? Зголошуйся на участь!

Ти обожнюєш фізкультуру та спорт? Круто знімаєш, пишеш, говориш у кадрі? Тоді тобі до нас! Адже «Республікада» — це проект для активних і креативних! Уже 24-27 серпня 2017р. (коли відбудеться фінал Студреспубліки-2017 на тему «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації України») на узбережжі Чорного моря під Очаковом перевір себе на майстерність у спорті та журналістиці. Деталі — в анонсі.

Журналістська частина «Республікади»

Якщо ти жити не можеш без камери та мікрофону і не розлучаєшся з ними навіть на ігровому майданчику, тоді тобі варто взяти участь у журналістській частині проекту. Саме вона закликає молодь популяризувати спорт, як у повсякденному житті, так і в медійному. Зроби свою новину, додай перчинки та створи власний, особливий спортивний сюжет. Стань кращим спортивним журналістом «Республікади»!

Умови участі у журналістській частині «Республікади»:
1) Обрати напрямок, який підходить:

— коментатор матчів та ін. спортивних заходів;
— фотокореспондент;
— інтерв’юер;
— оператор;
— ведучий теленовин;
— журналіст;
— фоторепортер;
— редактор;
— кореспондент;
— експерт.

2) Повідомити куратора журналістської частини «Республікади» та пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки: 

3) Приїхати на фінал Студреспубліки та порвати всіх інформативно!

Довідки: в.о. куратора журналістської частини «Республікади» Олег Слизько, (066) 673 54 00, olehslyzko@ukr.net

Спортивна частина «Республікади»

Тобі лише потрібно бути:

С міливим
П роривним

О рганізованим

Р изикованим

Т очним 

Бо спорт — це здоров’я, здоров’я — це молодь, а здорова молодь — це майбутнє нашої країни. Така молодь буде здатна здійснити нову індустріалізацію, модернізувати Україну, щоб ввести нашу державу до топ-20 розвинутих країн світу за рівнем життя громадян. Цього року на лазурному березі Чорного моря будуть проходити змагання з міні-футболу, пляжного волейболу, дартсу та плавання! Реєструйтеся онлайн.

Довідки: куратор спортивної частини «Республікади» Вадим Долованюк, 099 244 54 91, kahon1989@mail.ru.

Бери участь у спортивних змаганнях та одразу ж дізнавайся про результати у спортивних ЗМІ. Будь першим у всьому!

Як проходила «Республікада» на фіналі Студреспубліки-2016