Site icon Студреспубліка

Обрано найкрасивішу студентку року України!

4 червня 2011р. у Києві в Національному академічному театрі оперети відбулося феєричне шоу, в якому взяло участь 13 красунь — найкрасивіших студенток із усієї України. Перемогу здобула представниця західної України!

Конкурси краси не є рідкістю у наш час, але загальнонаціональний конкурс краси «Перша Леді» єдиний у своєму роді. Це унікальний благодійний проект, який стартував у 2006 році в рамках легендарної Міжнародної програми «Студентська республіка».

Даний проект вже давно перейшов рамки традиційних конкурсів краси. З кожним роком проект розширював рамки та географію своєї діяльності. Вперше у 2008 році в конкурсі взяли участь іноземні учасниці.

Дуже важливо, що кожна з учасниць вже пройшла кілька етапів відбору: від перемоги на регіональному конкурсі краси «Перша Леді» (відбулися в усіх регіонах України), підготовки дівчатами соціальних проектів, їх захисту, залучення прибічників під час інтернет- і sms-голосувань до проходження через горнило півфіналу конкурсу.

Одним з головних завдань конкурсу є благодійна діяльність — тому кожна з учасниць реалізувала власний соціальний проект, про реальні підсумки цих проектів прозвітувала кожна конкурсантка на препаті, що відбулася 2 червня у приміщенні фестиваль-ресторації «Диван».

Соціальні проекти були напрочуд цікаві та підготовлені, з відеоматеріалами та слайд-шоу. Дівчата побачили, як важко живеться знедоленим діткам у тому чи іншому регіоні (майже всі проекти були спрямовані на покращення умов життя дітей різних категорій) і запропонували різні шляхи вирішення проблемних питань. Також усі учасниці гідно відповідали на складні питання журі та партнерів конкурсу.

Основною метою організаторів конкурсу є не лише оголошення звання найгарнішої студентки України, а й сприяння забезпеченню переможниці подальшого особистісного і професійного розвитку. Саме тому кредо конкурсу в тому, що це конкурс не лише зовнішності, а конкурс краси особистості.

Отож, підведемо підсумки, згідно з якими дівчата і здобули свої спеціальні титули:

Перша Леді «Абрикос», Перша Леді фото — Софія Джнейд (Одеська обл.);

Перша Леді EdelweissУляна Щуйко (Львівська обл.);

Перша Леді «Лінія К2» — Катерина Карабан (Донецька обл.);

Перша Леді LoadedЮлія Наумова (Чернігівська обл.);

Перша Леді чарівність — Наталія Грибенко (Рівненська обл.);

Перша Леді «Місія доброї волі» — Аліна Назаренко (Волинська обл.);

Перша Леді глядацьких симпатій — Ольга Харченко (м. Київ).

Офіційні титули здобули:

Друга віце-Леді України — Юлія Наумова (Чернігівська обл.);

Перша віце-Леді України — Анна Горєлова (Донецька обл.).

Ну і, нарешті, Першою Леді України-2010 стала майбутня перекладачка Анастасія Шеремета (Тернопільська обл., студентка Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка), яка буде рекомендована до участі у міжнародному конкурсі краси Lady International у місті Батумі (Грузія). Корону їй одягнула минулорічна переможниця, прекрасна Дар’я Кривенко.

Учасницям і переможницям було вручено велику кількість призів від спонсорів, серед яких: ювелірні прикраси, ексклюзивні годинники, дизайнерські речі, коштовні сертифікати (спа, індивідуальна косметика, танці, екстрим-відпочинок, путівки на море тощо), професійний фотоапарат, подарункові набори книг із української історії, контракти з модельною агенцією і багато іншого.

Склад компетентного журі:

Яскраве шоу фінального етапу конкурсу «Перша Леді» у Києві мало просто суперову драматургію та стало гарним подарунком для жителів столиці, святкова зала була заповнена. Шоу відкрив почесний президент Фонду сприяння розвитку мистецтв, державний діяч Анатолій Толстоухов і Народний депутат України, лідер «Молодих регіонів» Андрій Пінчук.

У програмі були представлені виступи таких «зірок»: група SMS, Кирил Туриченко, Наталія Шелепницька, квінтет «Амеро», група Fresh, Роман Заданюк та ін. Ведучими дійства були імпозантні Тамара Богатирьова і Юрась Красюк.

Оголошували переможниць Дар’я Кривенко, Людмила Супрун і Павло Вікнянський.

Після гранд-шоу на всіх чекав кращий клуб Києва «ПаТіПа», де і відбулося афтепаті для глядачів конкурсу «Перша Леді».

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за підтримки ГО «Світ ділових людей», Українського фонду миру та Фонду сприяння розвитку мистецтв
Сприяння:
Київська міська державна адміністрація
Партнери:
мережа ювелірних салонів «Абрикос», таксі Maxim, Linae 12, I-SPA-Інтерконтиненталь, годинники Edelweiss, квітковий магазин «Стрекоза», Euro<26, Magicfoto, мережа магазинів «Рай аксесуарів», Craftholic, I.C.Lab, Всеукраїнська незалежна профспілка працівників модельного бізнесу
Одяг від дизайнерів:
Олег Cкирда, Nai Lu-na by Anastasia Ivanova, «Лінія К2», весільний салон Madonna, Karpishina
Інформаційна підтримка:
всеукраїнський щотижневик «7я», журнал Loaded, ex.ua, «Украинская баннерная сеть», газета «Молодь України», Hotmode.

Читать по-русски