Site icon Студреспубліка

НУБіП — дружно до перемоги!

Під час вишівського етапу мульти-фестивалю dsc_5059_0«Студентська республіка», який проходив на території НДГ «Великоснітинське», перемогу вибороли представники агробіологічного факультету під назвою «Ложка гречки» на чолі з Іваном Черешнюком.

Студреспубліка в НУБіП (6-9 жовтня 2016р.) запам’яталася улюбленими суб-фестивалями, цікавою стратегічною грою, чудовою атмосферою та дружніми республіканцями. Детальніше – нижче.

Подія на Фастівщині відкрилася вітальним словом ректора НУБіП Станіслава Ніколаєнка, одного з лідерів Студреспубліки Олександр Щерба та лідерки столичних республіканців Людмили Рудкевич.

Усі учасники, а їх було 12 команд, знаходились на базі 4 дні. Через дуже цікаву розважальну й інтелектуальну програму всі спали по 3-4 години на добу, але навіть це не завадило повернутися з масою незабутніх вражень, емоцій і спогадів, адже весь цей час проводили в дружній атмосфері Студреспубліки, яка залишиться в серцях усіх учасників мульти-фестивалю.

 

 

 

 

 

 

 

 

Хоча погода була не на нашій стороні, але це не завадило провести вибори, в яких переміг студент агробіологічного факультету Іван Черешнюк. Він же виборов першість і в стратегічній грі.

 

 

 

 

 

 

 

А на кінець хочемо сказати — всі повернулися живі-здорові та й ще з масою нових знань і незабутніх емоцій. Кожен студент, який узяв участь, тепер має друзів-республіканців, які з нетерпінням чекають наступного року і наступної Студреспубліки.