Site icon Студреспубліка

«Нічна туса» задає ритм усій Студреспубліці

"Нічна туса"Самий драйвовий суб-фестиваль, який не дасть вам заснути до світанку – це «Нічна туса». Позитифчиком він сколихне весь фінал Студреспубліки-2016, який проходитиме 24-27 серпня 2016р. на Чорноморському узбережжі під Очаковом на тему: «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді» [+ голосувалка].

«Нічна туса» — це суб-фест, який з’явився ще з перших років проведення фіналу Студреспубліки, не як діско, а з атмосферними, прикольними, сміливими, ексклюзивними треками. Як потрапити в список тих, хто зможе стати найкрутішим студентським діджеєм і діджєм народних симпатій — дізнаєтеся далі.

Всій Студреспубліці пропонуємо приготуватись до чергової «Нічної туси», яка знову буде вражати вас винятково яскравими емоціями, потужним світлом і головне відбірною, сміливою, класною музикою! Прийшов час поповнити запас спогадів від найкращих вечірок на самому веселому заході для найяскравіших людей України – фіналі Студреспубліки! Тому починайте збирати речі — незабаром відкриє свої кордони країна заповітних мрій та емоцій!

Всім Dj, які бажають узяти участь у цьому найкрутішому батлі, необхідно пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки:

Далі вам необхідно звернутися до куратора суб-фесту Станіслава Захарченка: 066 710 58 88, dj_light_stuff@ukr.net і подати свої треки для організації інтернет-голосування. Не зволікайте! Задайте модернізаційного ритму всій Студреспубліці.

Голосуй за кращих тут